|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Joj, kaj se mi je zgodilo 2!
4.8.2005 21:37:49   
mehurčica
Za tiste ki še ne veste kaj se mi je zgodilo nekaj časa nazaj: http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=42471&msg=431103&idk=101

Pa da napišem nadaljevanje. Zadnjič grem iz fitnessa in zagledam eno žensko, ki se mi je zdela nekam znana, ampak sem jo videla res za 1 sek. Danes pa pridem v preoblačilnico, pozdravim in mi ta ista ženska odzdravi. Si jo malo boljše ogledam in se spomnim: PA TO JE ONAAAAA!!!!! Ampak, ker je možnost, da mogoče pa le ni ona(tak ene 99% sem, da je!)..mogoče je pa sestra...:zmeden2:...nisem nič rekla. In kar naenkrat se začne sama s sabo pogovarjat nekaj in je govorila z naglasom. Torej, sem res lahko 99,5% da je ona.

Zdaj sem se odločila, da jo bom vprašala, če ima morda hčerko, tako da se 100% prepričam. Kaj pa potem? Kaj bi ji ve rekle na mojem mestu? Tepst se ne mislim.....lahko pa za vsak slučaj vzamem baseball palico iz avta.:)-

Lp, bubbles:miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.8.2005 21:39:20   
Anonimen
Nič, pozabi.

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.8.2005 21:40:11   
Anonimen
Jaz ji ne bi ničesar rekla.

Neposredna povezava do sporočila: 3
4.8.2005 21:40:20   
Annny
Jaz bi jo pustila pri miru..zaradi lasnega duševnega miru:)

Neposredna povezava do sporočila: 4
4.8.2005 21:41:47   
puncica
:)-:)-:)-:)- bajzbol palco:)-:)-:)- ma nič jst bi jo kr ignorirala kot da nič ni bilo ona se očitno ne spomne

Neposredna povezava do sporočila: 5
4.8.2005 21:42:04   
Anonimen
Ni vredno. itak bi verjetno obrambno drža zavzela in bi na koncu ti slaba izpadla.

Neposredna povezava do sporočila: 6
4.8.2005 21:43:46   
mehurčica
Ja, sej verjetno se ne spomni, ker je neka živčna oseba. Me je kar strah postalo v preoblačilnici, ko je začela kr hitro dihat in se sama s sabo pogovarjat.:zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 7
4.8.2005 21:45:35   
Moyca_
:)-daj slikajo psihopatko drugič (tak da te ne vidi). pa nam poročaj Štajerkam, da vemo koga se moramo pazit:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 8
4.8.2005 21:45:57   
Tiki
Uf, napeto. Če se res niti pod razno ne misliš tepst :)- (sori), potem jo pusti pri miru. Če pa se ona vate vtakne, ji pa povej svoje, sam pol bo fajt. Saj jaz sem načeloma proti fizičnemu obračunavanju, ampak branila bi se pa.

Neposredna povezava do sporočila: 9
4.8.2005 21:47:34   
ZARA
Cel thriller!!

Neposredna povezava do sporočila: 10
4.8.2005 21:57:36   
Pupica
Ojej, zamenjaj telovadnico!!!!
Kaj pa veš kaj jo piči!!!!:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 11
4.8.2005 23:05:00   
ribica.
Jaz sem tud pred kratkom srečala eno tako čudno, ki se je sama s sabo menila, pa hčerkico je imela v vozičku. Mogoče gre celo za isto osebo, saj je ta, ki sem jo jaz srečala, meni nič tebi nič, v DM vzela nekaj stvari in šla. Brez da bi plačala, vpričo trgovk. Bilo je v stilu, pošljite račun na socialno. Tud jaz nisem mogla verjet svojim očem.

Neposredna povezava do sporočila: 12
5.8.2005 13:20:14   
Joe
Mehurčica, če že boš kaj vrtala, imej svojega :love: za vogalom. Za vsak primer.

Neposredna povezava do sporočila: 13
5.8.2005 21:09:32   
Seven*
Joe, jaz mislim, da ko Mehurcica pop****, da boljse da ni nobenega v blizini. Pomojem bi jo stepla ko hudica. Mehurcica, ti jo samo v joske nasutiraj. Jaz se sploh ne bojim za mehurcico, je taka tiha voda.. :)-:)-:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 14
5.8.2005 21:11:28   
ZARA
:)-:)-:)-:)- Seven

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

deklica
Siana

Katero ime vam je najbolj všeč

Emy (29%)

Maja (64%)

Silvija (7%)

Število vseh glasov: 42

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!