|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   umivanje zobkov
22.11.2010 22:00:14   
tinkara12
Doma imam enoletnika, ki sta mu pravkar zrasla 2 zobka. Začela sva tudi s čiščenjem zobkov, vendar imava velike težave. Ko zagleda krtačko se vstrajno obrača stran.Če mu jo dam  v roko, bi se le igral z njo, sploh pa jo ne bi dal v usta. Nočem ga preveč siliti, vendar nevem kako naj mu jih drugače čistim. Poskušala sem tudi tako, da imava vsak svojo krtačko, pa tudi tako ne gre. Ima kdo kak predlog, razen da to počnem na silo. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: umivanje zobkov
22.11.2010 22:13:15   
ribica.
uporabljaj krpico, za dva zobka ni nujno imeti ravno krtačke. Mogoče bo šlo lažje.

(odgovor članu tinkara12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.11.2010 22:46:16   
jajula
pri nas je šlo na začetku samo na silo, potem se je pa sprijaznila.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.11.2010 8:59:10   
kristinaj
ma je še majhen... daj mu ščetko in zobno pasto naj si sam umiva.... naš je šele sedaj pri 2 letih mi dovolil, da mu jaz na koncu zdrgnem, do sedaj si je sam....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu tinkara12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.11.2010 11:07:50   
čmrgelj
Jaz sem mojemu dala zobno krtačko še predno so mu zrasli zobki, z njo se je igral in jo dajal v usta v času ko sem se jaz umivala zobe, in ko so mu zobki zrasli ni bilo nobenega problema že od kar pomni ve da je krtačka za zobke, sedaj pri 3,5 si jih čisti sam s kolodontom, na koncu pa še meni posti da malo popravim.
Ko se pa umivava pa praviva da dajeva ven čmorglne in da so v kolodontu vojaki ki jih bodo ven napodili, ko izpljune in če je vmes kaj hrane reče o kok velik čmorgl pol se smejava pa še bol z veseljem čistivauser posted image

Nasmeh in prijazna beseda sta nevidno orožje dobrega,
ki razoroži še tako nedostopno osebo. Lepota je v drobnih
stvareh in majhnih pozornostih. In ko boš drugim polepšala
dan, bo tudi tvoj dan postal povsem nekaj drugega,

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.11.2010 22:40:18   
kajajaka
Poskusi s tistim naprstnikom, ki ima slilikonske mehke ščetine. Jaz sem naši z njim masirala dlesni s calgelom in umivala zobke, ker je res nežen in prijeten -
Najbrž sta dva zobka zunaj, drugi pa rastejo in ščetka, pa naj bo še tako nežna, je pregroba za  razbolene dlesni user posted image

(odgovor članu čmrgelj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2010 11:32:10   
anika87
Zobno pasto mu daj gor, pa bo bolje, ker je fina user posted image
Vsaj tako je bilo pri nas. Z naprstnikom sem mu drgnila dlesni še brez zobkov, potem sem mu dala ščetko, pa se je sam, ko pa sma začela umivat pri umivalniku ni dal takoj, potem sem kupila pasto in mu dala na ščetko in ščetko v roke, da si je lahko sam umival. In zdaj kadarkoli grema roke prat, bi on še zobe user posted image
Paste mu dam 1-2 mm, glih tolk da okusi.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?