Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: dokumenti za poč. prikolico 21.11.2010 15:27:21
|
|
|
|
Gina
|
Tak dokument je kot pri avtu. Fajn je, če je prikolica registrirana, da jo lahko kam prestaviš.
|
|
|
|
RE: dokumenti za poč. prikolico 21.11.2010 15:36:21
|
|
|
|
miapia
|
Če je prikolica lahki priklopnik, tj. skupne mase do 750 kg, ni registrirana in je označena s tretjo tablico vlečnega vozila, mora biti pa tehnično pregledana vsake 4 leta, za kar dobiš tudi potrdilo. Če je to izpolnjeno, je lahko prikolica v prometu. Če pa je skupna masa prikolice nad 750 kg, pomeni, da se mora registrirati - teh. pregled, plačilo cestnine, zavarovanja, prikolica ima svojo reg. tablico in prom. dovoljenje. Vsekakor tudi pri prvem primeru svetujem sklenitev kupoprodajne pogodbe.
|
|
RE: dokumenti za poč. prikolico 21.11.2010 18:59:11
|
|
|
|
Splišni
|
Saj lansko leto je je nekdo prav na tem forumu kupil, se spomnim, ko je pravil. Daj malo pobrskaj, kdo, pa ga oz. jo vprašaj.
|
|
|
|
RE: dokumenti za poč. prikolico 21.11.2010 19:12:03
|
|
|
|
Volga
|
ja, kako, a ni lani pa tvoja žena, una žirafa, al kaj je bla, prikolico kupila? Pa njo vprašaj, a nista več skupaj?
< Sporočilo je popravil Volga -- 21.11.2010 19:15:01 >
|
|
|
|
RE: dokumenti za poč. prikolico 22.11.2010 12:37:48
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga ja, kako, a ni lani pa tvoja žena, una žirafa, al kaj je bla, prikolico kupila? Pa njo vprašaj, a nista več skupaj?
|
|
RE: dokumenti za poč. prikolico 22.11.2010 16:31:58
|
|
|
|
bjondo
|
Splišni, volga itd..,ne, ločila sva se.Ona je vzela celo hišo, jaz pa bogi računam na prikolico . Pa mimogrede, ima kakšna parkir plac za prespat, glede na to da tko vneto berete moje poste?
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?