Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Marčica s prvega pregleda 4.8.2005 15:56:10
|
|
|
|
Fifa
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:Čestitam, zdaj se pa kar merkaj pa bušita božaj, da bo pikca pridno rasla!!!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Marčica s prvega pregleda 4.8.2005 16:19:53
|
|
|
|
Anuš
|
Hura, vse je v redu!!!:sloncek: Jst sem že bila na prvem pregledu in dobila slikco z UZ, kjer je bla pikica velika 1 cm. V ponedeljek imam drugi pregled in upam, da bo vse v redu. Dons sem noseča točno 9t. 9nebesa Ti maš kakšen teden za mano rok. A da že miga? A ni to hecn:)- Pozdravček od še ene marčice:nosecka:
|
|
|
|
Marčica s prvega pregleda 4.8.2005 18:35:19
|
|
|
|
tasja23
|
Ej, kok ti je fajn!!!!! :bravo: Jaz še vedno čakam ta prvi pregled. Kar ne morem verjet, da ga bom dočakala. Imam ga naslednji ponedeljek in sem že ful živčna, da bo ja vse ok! Staršem sva morala že povedat, čeprav še nisem bila na UZ, sam mi je tako slabo, da je bilo že čudno, ko mi nič ne paše. Zato pa tolk bolj upam in čakam, da kmalu vidim svojo pikico in da ji bije srček :miska: Mateja78, katero G pa imaš?! Jaz sem tud iz okolice Celja, zato sprašujem! Lepo nosečnost še naprej!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......