Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vsi združeni v eno kolektivno misel 20.11.2010 17:45:37
|
|
|
|
TomTaylor
|
Stran na zgornjem linku mi je nerazumljiva oz. sem si drugače predstavljala to vašo idejo. Ideja je pa super.
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 20.11.2010 17:48:47 >
|
|
RE: Vsi združeni v eno kolektivno misel 20.11.2010 18:15:37
|
|
|
|
Aninchy
|
Vse lepo in prav, amapk nikjer ni nobene zgodbe....? Kaj ste z igro šele začeli ali je stran "čudna"??
|
|
RE: Vsi združeni v eno kolektivno misel 20.11.2010 19:50:51
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy Vse lepo in prav, amapk nikjer ni nobene zgodbe....? Kaj ste z igro šele začeli ali je stran "čudna"?? Zbiralnik e-mail naslovov???
|
|
RE: Vsi združeni v eno kolektivno misel 20.11.2010 20:09:54
|
|
|
|
Colt
|
We are Borg....
|
|
RE: Vsi združeni v eno kolektivno misel 20.11.2010 21:30:36
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Colt We are Borg.... Grozljiva misel !! Bomo vsaj vsi enake maile dobijali
|
|
RE: Vsi združeni v eno kolektivno misel 20.11.2010 21:50:23
|
|
|
|
Gina
|
Sem mislila, da je kakšna kolektivna misel o miru na svetu, oz. o prenehanju vojn, trpljenja, lakote ali čem podobnem. Ne pa o eni zgodbi kjer vsak da eno črko zraven.
|
|
|
|
RE: Vsi združeni v eno kolektivno misel 20.11.2010 22:09:58
|
|
|
|
Shorty_
|
izvirno: ***************************************************** Čakaj! Stop! Ne odidi! Preden odideš, vpiši svoj email naslov v polje, saj v nasprotnem primeru se tvoj glas ne bo upošteval. Klikni Cancel in vpiši svoj email naslov. Lepo prosim. ***************************************************** jah nisem dala maila
|
|
|
|
RE: Vsi združeni v eno kolektivno misel 21.11.2010 6:32:44
|
|
|
|
Colt
|
IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: Colt We are Borg.... Grozljiva misel !! Bomo vsaj vsi enake maile dobijali Še bolj grozljivo bi bilo da bi vsi isto mislili. Asimiliranje ''Borg style'' pa mi je blo genialno samo kot predmet scenaristov v STAR TREK serijah. Fascinantno ampak grozljivo
|
|
RE: Vsi združeni v eno kolektivno misel 21.11.2010 17:38:06
|
|
|
|
tinkabalinca
|
Oj. Hvala vsem, ki ste si ogledali stran :) S to idejo smo komaj začeli in zato ni nobene črke na spletni strani. Ampak včeraj pa se je že napisala prva črka. Juhuu 'S' :) Če vas zanima statistika za izvoljeno črko, si jo lahko ogledate tako, da z miško greste nad črko. Pa imejte javascript vklopljen. Teme zgodbe nismo določili. Želimo, da bi resnično dobili zgodbo, ki predstavlja kolektivno miselnost vseh sodelujočih. Če bi določili temo, bi s tem vplivali na glasovanja za črke, kar pa ne želimo. Torej tema zgodbe je tista, ki jo večina želi. To pa bodo pokazala glasovanja. Ja, vsak, ki glasuje mora vpisat tudi svoj email. V roku 24 ur mu bom poslala email na katerega mi samo mora odgovorit in potrdit, da je oddal glas. Pa brez skrbi, vaš email je na varnem, ne bom vam težila, bom prijazna :) Če vas še kaj zanima kar vprašajte, ali pa si preberite pogosta vprašanja tukaj www.slovenijepisezgodbo.si/faq.php
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?