Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nujno!!! Kartica Leclerc 20.11.2010 9:27:49
|
|
|
|
PeggyBundy
|
Ja.
|
|
|
|
RE: Nujno!!! Kartica Leclerc 20.11.2010 9:39:36
|
|
|
|
emica2008
|
hvala
|
|
|
|
RE: Nujno!!! Kartica Leclerc 20.11.2010 9:40:31
|
|
|
|
Kerensa*
|
Bonuse, pridobljene npr. danes, pa lahko vnovčiš od jutri dalje.
|
|
|
|
RE: Nujno!!! Kartica Leclerc 20.11.2010 23:51:04
|
|
|
|
2.2.
|
mene pa zanima, če katera ve; če bodo letos določene igrače tudi -50% ceneje kot so bile eno leto v tem času nekje?
|
|
|
|
RE: Nujno!!! Kartica Leclerc 21.11.2010 6:44:15
|
|
|
|
Kerensa*
|
Vsako leto so celo leto non-stop akcije (tudi do 50%). Najbolje je spremljati akcije (in napovedi akcij) na Leclercovi spletni strani, kjer so objavljene tudi tiste, ki trajajo samo npr. dan ali dva (in to so ponavadi ravno te, ko odprodajajo material, od igrač do bele tehnike, s 50% popusta). Da bi pa igrače, ki bodo šle zdajle, do konca leta, za med, dali na 50% popusta, pa ne verjamem. Čemu, če pa z njimi lahko zaslužijo 100%?
|
|
|
|
RE: Nujno!!! Kartica Leclerc 21.11.2010 6:51:38
|
|
|
|
2.2.
|
saj občasno spremljam samo vem da je bilo pred 2 ali 3 letmi v tem predbožičnim času na vse igrače no vsaj večina-kar jih je tam ogromno -50%. sicer nisem iz lj niti bljižne okolice tako da grem v lj cca 3 x na leto. in pred leto sem glih naletela na tisto akcijo da so se meni nasmejale oči kaj šele otrokom....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?