|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost in povešena maternica
19.11.2010 19:19:17   
Anonimen
Pozdravljene,

prosim vas za pomoč in predvsem izkušnje.
Sama sem tretjič noseča  (prvo tromesečje) in ginekologinja mi je na zadnjem pregledu omenila, da imam nevarnost povešenja maternice...še posebej zato ker so se vse tri nosečnosti zvrstile kar hitro ena za drugo. Pravi, da se moram resno čuvat in  čimmanj dvigovat, kar je kar težko glede na to, da imam še dva majhna doma.
Bila sem tako presenečena, da sem jo en kup stvari pozabila vprašat, do naslednjega pregleda je več kot mesec dni. Torej, za ta vmesni čas...bi rada slišala vaše izkušnje:)

Zanima me torej, če je imela katera kaj podobnega; povešeno maternico in je bila spet noseča.
Kako je to vplivalo na samo nosečnost?
Ali je zaradi tega nevarnost prezgodnjega poroda?
Kaj pa med porodom samim...mi lahko tudi maternica zdrsne ven?

Vesela bom vaših odgovorov:=)user posted image

Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nosečnost in povešena maternica
19.11.2010 20:04:24   
Eva***
Jaz sem imela enako, ker sem imela štiri porode zelo skupaj. Drugače ni bilo nič posebnega, le dvigovati nisem smela (preveč). Povešena maternica pa mi je ostala. Aja, pomagajo pa kegleve vaje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nosečnost in povešena maternica
20.11.2010 7:07:00   
čivčiv
tudi sama sem imela na začetku druge nosečnosti povešeno maternico. G mi je prepovedala dvigovati težje stvari in počitek. Meni se je tekom druge nosečnsoti lepo dvignila in sem rodila dva dni čez rok. Mi je pa po porodu ostala spuščena, tako da sedaj ob večereih ko sem utrujena ali pa sem ta dan veliko dvigovala otroke, vrečke, ... lahko vhod v maternico začutim pri umivanju.
pomagaja pa keglove vaje.

(odgovor članu Eva***)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?