|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelo nizka lega posteljice
18.11.2010 19:39:10   
tanjusi
Sem v 25.tednu nosečnosti in imam zelo nizko lego posteljice, tik nad materničnim vratom, sicer se menda še ima čas dvignit do 28. tedna , tiste ki ste bile v podobni situaciji , ali se vam je posteljica dvignila , kako ste ravnale(počitek pa to ...), ali ste rodile kaj prej ?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zelo nizka lega posteljice
18.11.2010 20:27:15   
dramica
tanjusi jaz sem imela mat,ki je segala do meterničnega ustja,se mi je pa dvignila v 30 ted.Kako bo s porodom pa še ne vem sedaj sem v 32. ted.Počivaj meni je pomagalo.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.11.2010 21:43:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dramica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2010 22:39:10   
KT
tanjusi zlata POČIVAJ! Jaz sem ob posteljici, ki je praktično sedela na materiničnem vratu (z vsemi ustrezni postopki, ki so sledili), našo malo frajlo prenosila za 10 dni - na koncu sem ji že odpovedala podnajemniško pogodbo user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.11.2010 5:58:16   
tanjusi
(z vsemi ustrezni postopki, ki so sledili)

Kateri pa soti postopki?

(a camus)

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2010 6:34:47   
Ajda A
jaz sem donosila in rodila točno na rok. Se se pa odpovedala vsem naporom kot je že tako priporočljivo v nosečnost.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.11.2010 8:10:03   
KT
grrr, vse napisala, kliknem, error, ma vrag vse skupaj, ti pošljem zs

< Sporočilo je popravil KT -- 19.11.2010 8:13:27 >

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2010 15:10:27   
tanjusi
Opozorjena sem bil da lahko krvavim in v primeru krvavitve je potrebno takoj v porodnišnico , ali je katera krvavela?

(a camus)

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.11.2010 21:15:08   
deveta
Tanjusi: jaz sem imela na začetku posteljico nekoliko čez NMU, kasneje se je dvignila do NMU. Genikolog me sploh ni strašil, rekel je samo da če krvavim naj grem v bolnico in nej ne dvigam nič težkega. Dva meseca pred rokom, pa mi je rekel naj veliko počivam in naj ne hodim preveč. Pred tem pa mi ni nič posebnega rekeluser posted image . Ko sem prišla v 37 teden, pa sem začela spet hodit, tudi na pol urne sprehode in tudi v hrib in po stopnicah sem skoraj skakala in si trebuh spodaj držalauser posted image . In se normalno obnašala, saj sem se popolnoma normalno in v dobri kondiciji počutila. Me ni sekiralo če bi prej rodila itak po 37 tednu je otrok že donošen.

Pol pa so v prodnišnici gledali vodo in ne vem še kaj, ker je v materinski knjižici na vsaki drugi strani pisalo "nizko ležeča placenta". Pa so mi razložili (po porodu, prej me verjetno niso hoteli strašituser posted image ), da je to lahko nevarno, ker začne ženska lahko hudo krvavet in je potreben carski rez... in podobno. Še dobro da tega nisem vedla in sem v vsem času nosečnosti počivala samo en slab mesec (takrat ko mi je to strogo naročil). Ti vsekakor počivaj in delaj po nasvetu ginekologa, lahko pa, da to ne bo imelo nobenega vpliva nate. Pri meni so rekli, da je blo vse v redu in da sem najbrž tako grajena, da tak položaj zame ni nevarenuser posted image , buu, tako so rekli. Rodila sem normalno in samo en dan pred rokom.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?