|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilo za miklavža
14.11.2010 12:12:59   
divans1
Dejte mi prosim kakšno idejo, kaj kupiti deklici za miklavža, stara je 10 let.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilo za miklavža
14.11.2010 13:58:16   
divans1
Ups, to sm pa pozabla hehe... in za fantka, če mate kako idejo, je pa isto star 10 let. Hvala! user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2010 14:25:44   
Arwenko
Če mene vprašaš, se za Miklavža da kakšen čokoladen miklavž ali pa recimo kinderjajčka, zraven kakšna mandarina ali suho sadje in to je to. Ni umetnosti za punčke in fantke, oba dobita isto. Ajde, če je res treba mogoče kakšno malo plišasto (punčka) ali avtek (fantek), v rangu do 10 eur. 

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2010 15:17:18   
Anonimen
Pri nas smo za miklavža vedno dobili kako čokolado, mandarine in kake štumfe, rokavice itd.

(odgovor članu Arwenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.11.2010 15:59:35   
divans1
Ma ja, sej pri nas je tudi takšna navada, sam pri teh dveh so pa zahtevni...user posted image , zato sprašujem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.11.2010 19:53:43   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: divans1

Ma ja, sej pri nas je tudi takšna navada, sam pri teh dveh so pa zahtevni...user posted image , zato sprašujem.

Če so pri njih zahtevni, naj jim ONI kupijo letalo, če želijo... ti pa jim kupi to, ker je pri VAS navada - torej malo sladkarij in mandarine. Če jim ne bo prav... se pa ne sekiraj preveč.

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2010 14:18:01   
Metuljček Cekinček
Jaz sem danes kupila za moja dva (2 in 5 let) vsakemu en luškan kompletek za zimo (šal + kapa + rokavičke) in bosta tole dobila za Miklavža.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.11.2010 16:36:04   
vicki
Jaz pa razmišljam da bi mojim kupila kakšno družinsko igro, pa ne vem še katero. Pa kakšno zimsko pižamo. To je že skoraj tradicija, da miklavž prinese pižamo. 

(odgovor članu Metuljček Cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2010 22:16:59   
jeannetka
Jaz sem pa kupila rubikovo kocko (11 in 18 let). Če bi bila bližje in ne bi rabla plačevati poštnine, bi pa še dodala kakšno sadje in nekaj sladkega. Drugače pa za Miklavža nismo nikoli kupovali dragih daril.

(odgovor članu vicki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.11.2010 14:01:11   
bori2
Tudi v mojem otroštvu je Miklavž  prinesel mandarine, orehe in mandulat.

Danes je teh dobrih možev več in sva se že eb drugem dojenčku z  mojim odločila, da bo vse kar je darilnega prišlo v hišo za Miklavža. Tako da se pižami, copatom in mandarinom pridruži še 1 željena igrača.
Stara sta 8 in 4, do letos so bile to lego kocke - 1 skupne.

Letos je Miklavž dobil pismo, da si želi štiriletnik magnetnega Gormita Mytos user posted image , osemletnica pa plišastega psička, po mojem-Miklavževem izboru.user posted image Pižamo, copate in sladkarije pa odstopata revnim otrokom v Afriki kjer nimajo trgovin (prav napisano tako).

Sej ne vem še točno kako bom to speljala,....

(odgovor članu jeannetka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.11.2010 14:27:32   
KIKI****
Mi smo se dogovorili da miklavž nosi darila izključno doma, poleg tega sva se z možem dogovorila da bo tokrat nosil tako kot v starih časih (mandarine, pomaranče, suho sadje, čokolado in ker res potrebujeta vsakemu 5 spodnjic). Vsega ostalega imata dovolj.

(odgovor članu bori2)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.12.2010 9:00:00   
Meggi
Morda kaj praktičnega pride prav ;)

Predpasniki, gamaške, pisane in igrive ;)

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu KIKI****)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?