Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 11.11.2010 14:22:48
|
|
|
|
Anonimen
|
zimske al poletne?
|
|
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 11.11.2010 14:30:47
|
|
|
|
tanjusi
|
hmm.... punčka se bo predvidoma rodila konec februarja, začetek marca, tak da tiste čisto ta male bi lahko bile zimske
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 11.11.2010 14:46:56
|
|
|
|
Anonimen
|
jest mam večinoma poletne od št.62 do 74, je pa tud naša marčevka, tko, da bo vaš verjetn tud prov. Se pa najde tud kej bol toplega. S kot pa si? Jest lih nebi pošiljala po pošti. Ti jih pa podarim,upam da smo kje blizu
|
|
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 11.11.2010 15:08:58
|
|
|
|
tanjusi
|
Imaš zs!
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 11.11.2010 16:36:10
|
|
|
|
tanjusi
|
šE MOGOČE kdo, katerega hčerkica je prerasla oblačila ?
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 11.11.2010 17:15:49
|
|
|
|
alda
|
Kaj pa bi še rabila, da ne pregledam in poslikam vsega ?
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 11.11.2010 18:27:19
|
|
|
|
tanjusi
|
predvsem spodnja oblačila, bodije , hlače bombažne, kapice mako , tetra ....
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 23.11.2010 10:12:32
|
|
|
|
tanjusi
|
še aktualno...
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 25.11.2010 15:10:50
|
|
|
|
mayci
|
Jaz prodajam nekaj najmanjših oblačilc za punčko....56 in 62.. Pa še bom potem sproti, ko bo prerasla, kar zdaj nosi.. Oblačila so nova, kupljena samo za našo pupo.
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 26.11.2010 14:49:04
|
|
|
|
tanjusi
|
Trenutno sem v dogovoru z eno gospo, če tam ne uspe, se še oglasim, pa hvala za ponudbo
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 26.1.2011 10:10:51
|
|
|
|
ljupka
|
Tanjuši jaz imam poletne stvari ,zimske sem že oddala,res da imam od obeh spolov,sam ti komot izberem za punčko! Če te zanima se mi kr na FB oglas se bomo tam lažje zmenile!
|
|
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 27.1.2011 7:46:58
|
|
|
|
Medika22
|
Men bi prav pršle za punčko in fantka poletne, a jih je možno kje videt?
|
|
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 27.1.2011 8:09:59
|
|
|
|
branka28
|
Tanjusi v mojem albumu imam kar nekaj oblačilc, ki jih prodam po simbolični ceni, bodyi po 1 eur itd. Vse lepo ohranjeno, brez madežev. Naša je bila rojena marca tako da je več zimskih oblačilc. Tukaj: http://www.mojalbum.com/bramaza/oblacila-od-st-56-80 Če boste imeli kaj od tega, mi prosim v mojem albumu pošljite zs. l.p.
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 27.1.2011 13:44:30
|
|
|
|
ljupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Medika22 Men bi prav pršle za punčko in fantka poletne, a jih je možno kje videt? A boste imel dvojčke!Ta oblačila so št.62.nimam nikjer poslikane! Jih pa podarim ,da mi ne delajo gužvo!
|
|
|
|
RE: oblačila za punčko potrebujem 27.1.2011 14:06:03
|
|
|
|
Medika22
|
Ja dvojčka bota. Če so na voljo bi te kontaktirala na ZS. Bi mi prišlo prav.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?