|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Ledina
9.11.2010 10:47:01   
lenca1
Ali ima katera izkušnje s tem vrtcem, kako ste zadovoljni? Skupina, v katero smo sprejeti (jasli) ima sobo v 2. nadstropju, zato predvidevam, da vzgojiteljice otrok ne peljejo nič ven (14 otrok peljati po stopnicah iz 2.nad. sigurno ni lahko). Verjetno se poslužujejo samo terase, vendar me vseeno zanima, kako je pa potem, ko so otroci malo večji? Tudi navajanje na sprehod z vrvico (bibo) je potem težje (vrtec je v centru Lj.-kam hodijo na sprehode, ko so že malo večji)?

Prvi vtis, ki sem ga dobila v vrtcu je bil dober, zato resno razmišljam, da bi v ta vrtec vključila še starejšo hčerko (3 leta), ki sedaj obiskuje drug vrtec (želja je, da bi obe obiskovali isti vrtec, prostor za starejšo v tem vrtcu imajo). Vsakršna informacija je dobrodošla, hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec Ledina
9.11.2010 12:44:28   
mini86
sicer nimam izkušenj iz tem vrtcem..

mi smo dobili mesto v vrtcu vodmat in tm so tudi stopnice in tudi zelo strme-pa ti povem da gredo prav vsak dan vn na sprehod al pa kamorkol..to ni ovira..če so manjši jih nesejo če so večji pa gredo sami..

to naj ti ne bo ovira

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Vrtec Ledina
10.11.2010 11:41:46   
viledka
oba otroka imam v tem vrtcu in sem zelo zadovoljna.
Na sprehode hodijo - sicer je odvisno od vzgojiteljice - v vsakem lepem vremenu. Iz jaslicnih skupin jih po 2 s pomočjo študentk spravljajo po stopnicah - ko so malo vecji gredo ze sami. Na sprehode hodijo po centru - ki je itak zaprt za promet, gredo v tivoli, na grad, do trnovega....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?