Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Katera velikost je prava? 3.8.2005 21:43:53
|
|
|
|
mimica
|
Kupovala sem vse v velikosti 62, saj so mi rekli, da če se rodi otrok dolg nekje 50 cm, da so mu ta oblačila prav zaradi širokega povijanja. Imela sem tudi par kompletkov št. 56. Torej omare so biel polne s št. 62. No rodila pa sem nedonošenčka dolgega 47 cm in težkega 2550g. Vse mu je bilo premalo ! Potem smo po celem mestu iskali oblekice št. 50. Hvala bogu za H&M.Jaz ti predlagam, da kupi čim manj, čeprav vem kako se je težko zadržati. Mene srce boli, ko vidim vse te lepo kompletke, ki jih verjetno ne bo nikoli nosil. Boš videla, potem boš še raje nakupovala, ko bo :duda:na svetu. Jaz ti predlagam par številk 56 in nekaj 62 pa bo. Je pa dosti odvisno tudi od proizvajalca.
|
|
|
|
Katera velikost je prava? 3.8.2005 21:44:32
|
|
|
|
Anja
|
Ce si vzela od H&M pol je stevilka OK :)
|
|
|
|
Katera velikost je prava? 4.8.2005 7:58:52
|
|
|
|
Pajaca
|
Jaz sem kupovala 62... pa smo potem dokupili 56, ker je bila punca majhna. Sam večjo številko lahko kasneje ponosiš.... Prijateljica je kupila vse 56... pa je potem rodila velikanko 4.5kg težko punco.... in je bilo vse premajhno. Tako da jaz svetujem da kupiš nekaj stvari... pa ne vse 56... kaj že, ker če je premajhno je premajhno in nimaš kaj, če je veliko zavihaš ali pa nosi kasneje.... pa vedno gre lahko tvoj vmes v trgovino in nabavi cunjice al pa mami....
|
|
|
|
Katera velikost je prava? 4.8.2005 9:24:27
|
|
|
|
bena
|
Jaz kupujem kar št. 62. Ne zdi se mi nič tako hudega, če bo bodo oblačila dojenčku prevelika, saj se rokavi na majčkah in bodijih ter hlačke lahko nekoliko podvihajo. Pa tudi zaradi širokega povijanja je boljše, če so pajacki nekoliko daljši.
|
|
|
|
Katera velikost je prava? 4.8.2005 9:33:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa prav žalostno zgledajo novorojenčki, ki so v prevelikih cunjah in imajo vse podvihano. Saj je res, da majhna oblačila niso za dolgo, ampak jaz bom vseeno nabavila nekaj 56, mogoče tudi kaj 62, ostalo bomo pa potem sproti kupovali.
|
|
|
|
Katera velikost je prava? 4.8.2005 9:34:06
|
|
|
|
Jančika_
|
Hja...sem že parkrat napisala, pa dejmo še enkrat:). 62 je naš nosil še pri 6 mesecih, pa je bil normalno velik. Kako je to zgledalo, ko smo šli iz porodnišnice, ne bom omenjala, ker je preveč grozno:)-. Še dobro, da sva sploh našla otroka med vsemi tistimi zavihanimi rokavi. Na srečo sta moja mama in svakinja vztrajali in mimo mojih želja kupili 52 in 56, kar je potem veselo nosil prva dva meseca. Oh ja, pred točno enim letom:love::love::love:...
|
|
|
|
Katera velikost je prava? 4.8.2005 10:17:17
|
|
|
|
mimica
|
Pri prevelikih oblačilih je mene tudi to motilo, da je bil tudi ovratnik preveliki in je imel polovico prsi ven.Ni zgledalo niti lepo, niti zdravo. Jaz ti še vedno predlagam, da ne pretiravat,raje kupuj potem.
|
|
|
|
Katera velikost je prava? 4.8.2005 11:45:22
|
|
|
|
ameli
|
Jaz sem kupila tudi kompletek št. 50. Če bo :duda:, ga bom pač podarila kakšni prijateljici. Imam kupljene kompletke št. 50, 56, in 62. Res mi ni žal tistih par jurčkov, ker sva s :love: tako dolgo čakala na bebico. Vedno, ko greva v trgovino, kupiva kakšno oblačilce:zmeden:. Najhuje pri vsem je, da ne veva za spol :duda:. POtem pa kupujeva vse mogoče barve,.........
|
|
|
|
Katera velikost je prava? 4.8.2005 21:34:14
|
|
|
|
Anja
|
:torta: za Vasjo za mamico :rozica: ...pa veselo praznovanje ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......