Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: aminocenteza ali nuhalna svetlina 7.11.2010 17:00:46
|
|
|
|
tanjusi
|
Kaj ti naj rečem, sigurna je sigurno bolj amniocenteza , samo manj nevarna je pa ns.... Jaz sem šla na ac, zaradi slabega rezultata ns in dht, pa me je blo fuul strah ac,ampak sem jo ok prestala, rezultati so pa tudi taki , da bom mirno čakala konec nosečnosti...
|
|
RE: aminocenteza ali nuhalna svetlina 7.11.2010 17:09:24
|
|
|
|
Anonimen
|
tanjusi,kako pa poteka poseg?koliko casa ostanes v bolnisnici,je potreben pocitek?Ali je poseg bolec?LP
|
|
|
|
RE: aminocenteza ali nuhalna svetlina 7.11.2010 17:16:34
|
|
|
|
tanjusi
|
zbodejo te z eno iglo, mene je malo nad nožnico in posrkajo nekaj plodovnice, jaz nisem gledala zraven, je pa vseskozi pod uz , ni ravno boleče je pa neprijetno in zoprno, traja pa mogoče kaki dve minuti... No jaz sem bila zjutraj sprejeta, poseg je bil okrog 11.00 , potem pa spet počivaš do ene treh , ko dobiš odpustnico in greš domov... Priporočeno je tridnevno mirovanje, te tri dni sem jaz res ležala , razen vc, higiena in hrana ....dobiš en teden bolniške, in ta teden počivaš, najtežje od vsega je čakanje na izvid tri tedne do 4 tedne , to je bilo meni najtežje...
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?