Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako je bolje, da se nauči hodit 3.8.2005 15:02:04
|
|
|
|
darjatimci
|
Vidva kar uživajta brez copatkov,ko bo shodil ga tudi copatki ne bodo motili bos ima boljšo oporo in se počuti bolj varnega.
|
|
|
|
Kako je bolje, da se nauči hodit 3.8.2005 15:10:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Ooo bravo,a hodi že:bravo::bravo:.Moja je tudi toliko stara in je bla do sedaj skoz bosa,ampak ker grozno stoji na prstkih smo ji morali obuti copatke.Zdaj je malo bolje,ampk problem je v tem,da si jih sama daje dol in nogavičke tudi:zmeden: Mislim da je bolje da je bos.
|
|
|
|
Kako je bolje, da se nauči hodit 3.8.2005 17:52:06
|
|
|
|
buči
|
Naš ga je tudi sral: na eni nogi je stal na peti, na drugi pa na pokrčenih prstih. V stanovanju je v copatih le redko, ponavadi ima le nogavice ali pa nič, zunaj je ponavadi v čevljih, ker sicer stoji kot štorklja na eni nogi in se ne gane, ker ga moti. :kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?