|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   temperatura
1.11.2010 20:53:59   
Anonimen
Pozdravljene!
Sem tudi jaz ena izmet vas, SREČK NOSEČK!user posted image Eno vprašanje, ali kdo ve, če je tem. v nosečnosti (37C) nekaj normalnega? Sem noseča namreč 6. ted. in me ta vročino lovi že 14. dni! Res pa je, da sem bila še prejšni teden zelo prehlajena ( zdravil nisem jemala) in sem ležala cel teden. Pomarančke, mandarince,...... Ko sem ležala sem imela vročino 36.8C - 37.2C, to je bila verjetno posledica prehlada!
Hvala za vaše odgovore in mnenja!!!user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: temperatura
1.11.2010 20:56:36   
ledenaa
Da je

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2010 9:04:31   
butt3rfly
za moje pojme nisi imela vročine, ampak normalno telesno temperaturo. 37 stopinj pa res ne morš smatrat kot vročino, ker je še vse v okviru normalne telesne temperature.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2010 12:55:58   
pizmek
Tudi js imam zdaj v nosečnosti temperaturo 37stopinj, ko sem prej skoz imela 36.7, 36.8..in še sama zdravnica, ko mi je 1x merila, je rekla da je to čisto normalno, da se ti v nosečnosti malo poviša....brez skrbi!user posted image

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.11.2010 13:44:33   
UOBERC
hvala, pupe! pa srečno še naprej!

(odgovor članu pizmek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2010 11:13:08   
liamm
Sicer jaz nimam povišane temperature, sem pa slišala, da se to večkrat zgodi in da je popolnoma normalno, tako, da brez panike...Lepo se imej...

(odgovor članu UOBERC)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?