|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nosečnost, tednov?
2.8.2005 13:30:49   
flecker
Hi, sem nova na tem forumu. Zdaj sem ena izmed vas, nosečka sem, pa ne vem kako se izračunajo tedni? Po prvem dnevu menstruacije ali po ovulaciji? Se pravi, menstruacijo sem dobila 1.7. in v katerem tednu sem zdaj? Test mi je potrdil nosečnost, počutje včasih ok, včasih ne, jem pa velikooo... :zmeden: LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nosečnost, tednov?
2.8.2005 13:36:00   
potamčica
Ne vem, kak se to zračuna, sem pa bila včeraj pri G in je rekla da sem 5 tednov, zadnjo M sem pa mela 25. 6. Če ti to kej pomaga.

Želim ti prijetno nosečnost.

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nosečnost, tednov?
2.8.2005 13:38:20   
stuhica
ojla, tud jest sem dons cist nova jest sem mela nazadje M od 12-17 6. pa mi je G zracunov da sem v 5 tednu nosecnosti vceraj! Jest se tko tko pocutm a si naredila test z CB?!

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nosečnost, tednov?
2.8.2005 13:41:03   
teja++
Oj!
Noseča si točno 4 tedne in 4 dni, pa lepo nosečnost ti želim!
lp

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nosečnost, tednov?
2.8.2005 13:42:36   
stuhica
:rozica:
potamcica jest sem bila tud vceri pri G in mi je zracunal isto kot tebi 5 tenov A je tebibi reke lG da je vse Ok? a si kej slisala srcek al je se prezgodaj? kdaj si pa pol spet kej narocena ?

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nosečnost, tednov?
2.8.2005 13:44:13   
flecker
Thanks! Se pravi izračuna se po 1. dnevu zadnje menstruacije, mar ne... Čakam še pregled pri ginekologinji, do 15.8 je na dopustu, uh ne morem čakat...

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nosečnost, tednov?
2.8.2005 13:45:08   
bevetko
šteje se od prvega dneva zadnje menstruacije.
lepo nosečnost vam želim
:nosecka:14t4d

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nosečnost, tednov?
2.8.2005 13:46:06   
flecker
Kaj pa počutje pri vas? Imam mešano, edinole pa ful slaaaabo spim, samo premetavam, uh.

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nosečnost, tednov?
2.8.2005 13:48:41   
stuhica
pa sej je mozno da je noseca tud kak teden manj meni je zracunal 5 tednov vceri tazadna M pa je bila od 12-17 .6. vse je odvisno kdaj imas ovulacijo al ne vem al pa je man mal pobrklal vse!?

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nosečnost, tednov?
2.8.2005 13:56:14   
potamčica
Stuhica men ni včeri nič konkretnega G povedala, sam slikico sm dobla, pa cez en teden mam spet UZ. Bomo vidl, kaj bo, upam, da bo vse ok. Velik sreče.

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nosečnost, tednov?
2.8.2005 18:43:03   
kati1
Ojla

http://www.paternityangel.com/PicsAndPhotos/FoetalDevelop/DevInPics.htm

http://www.yumama.com/kalendar/index.php?n=29

Vnesi datum prvega dne zadnje M in ti izračuna ...

pa čestitke :bravo:

lp, K

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   nosečnost, tednov?
2.8.2005 19:25:50   
flecker
Hvala za link in čestitke! ;)

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nosečnost, tednov?
3.8.2005 8:46:19   
flecker
Če si zanosila, ovulacije ne boš imela med nosečnostjo, vsaj tak sem brala. Samo me večkrat proti večera boli v spodnjem delu trebuha, ne tak boli, samo slabo se počutim, pa napete in boleče dojke. Je možno, da zaradi nosečnosti slabo spim?? Prej sem tak super spala, zdaj pa že en teden zelo slabo...:zmeden:

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   nosečnost, tednov?
3.8.2005 9:20:40   
flecker
Ne, križ pa me ne boli.

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   nosečnost, tednov?
3.8.2005 9:49:34   
kaja29
halo a smo vse v petem tednu al kaj, tud jaz štejem od 28.06 dalje. sam še nič nimam simptomov nosečke - razen to da slabo spim in da me boli v spodnjem delu trebuha - a je to normalno:zmeden2:

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   nosečnost, tednov?
3.8.2005 11:34:45   
flecker
Kaja, isto imam jaz samo zvečer me boli v sp.delu trebuha ne tak močno. Sem pa v 4 tednu 5 dni, zadnja menst. pa 1.7. :nosecka:

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   nosečnost, tednov?
3.8.2005 11:53:25   
stuhica
no super vidim da nas je kar nekaj ki smo pridno :sloncek::sloncek::sloncek: delali na tem da bomo imele otrocke. Jest sam upam da bo vse vredu v petek k mam spet pregled A je ktera z Gorenjskega konca?

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   nosečnost, tednov?
3.8.2005 13:25:14   
stuhica
jana naceloma mislim da ja, obstajajo sicer eni testercki, ki ti nosecnost baje pokazejo 10 dan po zanositvi niso pa baje cist tocni....

Je pa tko meni je G po telefonu rekel ko sem ga klicala in ga tud med drugim vprasala, je rekel da naj bi CB pokazal ze 22 dan po zanositvi ampak jest sem vseeno pocakala en mesec po M in potem naredila test in ugotovila nosecnost... A se bos pripisala k nam sreckam noseckam:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   nosečnost, tednov?
3.8.2005 14:07:58   
stuhica
jan vseeno ti priporocam da se malcek pocakaj vsaj do 13.8. pa pol poglej se enkrat.. Je pa tko jest sem takoj test narcila pa je bil negativen pol pa tocno po enem mesecu sem naredila test in je bil pozitiven sem se narocila h G in sem bila prejsni teden 3x na UZ pa v ponedeljek in v petek imam spet.. V ponedeljek mi je ugotovil 5 tednov zdej zakaj tocno me je dal v petek se 1x nic ni kaj prevec konkretno povedal ker imela sem tezave lani z IMN ! No jest upam da si pa drzim pesti da se vpise med srecke nosecke !

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   nosečnost, tednov?
4.8.2005 10:10:40   
kajča
še ena, ki je imela zadnjo M 1.7., pa mi je včeraj test pokazal eno močno črtico

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   nosečnost, tednov?
4.8.2005 13:36:45   
stuhica
jan anjabolj pametnoa je res da pocakas da bo minil en mesec od zadnje M pa bos vidla.... pa upam da si da nas bo mal več!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   nosečnost, tednov?
8.8.2005 12:50:01   
Srci
No jaz sem pa mela svojo zadnjo M 30.06. Test CB je pokazal + 01. 08. tak, da bi lahko rekla, da pikica raste. Glede slabosti ni duha in sluha zaenkrat spim kar vredu nekih ekstrah bolečin ne čutim edino prejšnji teden ko bi naj dobila M sem imela iste simptome kot ponavadi ampak je ni blo sem pa pol brala v knjigi, da se v bistvu 3. oz. 5. teden oplojeno jajčece po rogu giba v maternice kjer se zasidra in to mi je povzročalo neke bolečine, križ me mogoče boli vsake tok časa ampak to se mi je dogajalo že prej ko sem mela M. Rok pa bi naj imela 6.4. po dveh takih izračunih no ena kalkulacija pa mi je naredila izračun na 7.4. ampak po moje je ta prvi pravi, saj glede na čas ovulacije in štetje tednov po njej.
Obilo užitkov pri nošenju pikic.
Na pregled pa grem 7.9.-prvič.

(odgovor članu flecker)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?