|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za nasvet?
2.8.2005 12:13:07   
sabini
Zdaj je bilo fulll vroče in je moj Matic dobil fulll pikic pod pazduho , okoli vratu , ter pri pregibu rokic, na začetku je bilo rdeče zdej so se pa full pikice pojavile joka ker ga zelo peče in srbi pomoje.:(( Sem ga z oljem mazala pa so se pikice nardile , prej nikoli nisem olja uporabljala . Kaj naj nardim ali naj ga peljem pokazat??????? že tri dni ima to in se mi zdi da je vse huje. Kopam ga dvakrat dnevno samo z vodo na 35 C.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prosim za nasvet?
2.8.2005 12:19:16   
Anonimen
Živijo, Sabini!
Jaz ti priporočam, da ga zdaj, ko je tako vroče, skopaš tudi 2-krat na dan, moji Lei so izginili ti spuščaji, pa sem se že bala, da je zaradi kake hrane, ki sem jo pojedla. Ima spuščaje tudi po vratu, pa nad komolci in po obrazu, ampak je po kopanju bilo takoj bolje, ko koža spet zadiha.
Upam, da bo tudi Maticu bolje.

Lep pozdrav,
Simona

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   prosim za nasvet?
2.8.2005 12:21:01   
ticko
mojmu Maticu so se tudi naredile pikice, potem sem bila pa v petek z njim na pediatriji so ga mogl cepit, pa so mi rekli da je to zaradi vročine.
vendar, pa je prišla ena mamica, ki je tudi mislila da so te pikice od vročine, pa so ugotovili, da je mali na nekaj elegričen in je morala notr ostat 3 dni na opazovanju!
Torej, mislim, da je dobro, da greš pokazat!!!!Enako je imel un fantek pikice na pregibih, potem pa povsod.je predolgo čakala in je iz tega ratalo eno velko sranje (pardon izrazu)!!!

Pozdravček tvojemu Maticu od mojega Tickota!;)

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prosim za nasvet?
2.8.2005 12:21:13   
Amoss
Kaj ga mogoče čistiš tudi z robčki, pa kakšno olje uporabljaš.
Najbolje je umivati samo z vodo, večkrat, dvakrat kopanje, po še z mokro pleičko, večkrat na dan, pa maži ga samo z mandljevim ali olivim oljem, pa bo po moje boljše.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prosim za nasvet?
2.8.2005 14:51:24   
jazz
Sami Matici na pohodu, pri nas tudi! Kopat, nič z robčki in oljem mazat, pa veliko sušiti na zraku. In lahko ga obleči! Lepo se imejta.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prosim za nasvet?
2.8.2005 16:20:16   
pravljica
tudi pri mojem pikecu je bilo tako...zdaj ga večkrat na dan "prezračim" brez povijalnih pleničk in so se pikice posušile...večkrat na dan ga umijem z vodo iz kamilic, dobro ga osušim in čisto lahko oblečem

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...





klavdi*

Koliko otrok imate?

2 (77%)

3 (12%)

4 (11%)


Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!