|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   N.test po IUI
19.10.2010 11:10:57   
Brinka
Heiii,
mene pa zanima kateri dan po IUI ste kaj delale n.test? Ste počakale do dne ko naj  bi bila user posted image ?
Vem,da je lahko tudi lažno pozitiven zaradi stopke,samo predvidevam da samo nekaj dni, ne pa čisto do user posted image . Al kako?!

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: N.test po IUI
19.10.2010 18:55:46   
Anonimen
Tudi do 12 dni je lahko vpliv stopke, odvisno kolk dobiš

(odgovor članu Brinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.10.2010 13:43:56   
urša28
sem počakala do 17.dne,ker ni bilo user posted image sem šla na krvni test in isti večer dobilauser posted image ,tako,da so me naslednji dan čakali izvidi z negatinim odgovorom,sedaj sem v drugem postopku in bom počakala do 20.dne in potem naredila test,tako mi je svetovala sestra tatjana...

veliko sreče

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2010 13:24:00   
Brinka
danes je moj 16. dan od stopke, 14. dan od IUI... user posted image pričakujem čez kakih 5 dni... sem naredila danes test (first sign), je bil negativen, tako da glede na to,da jeuser posted image  blizu, predvidevam da je rezultat pravi! Bomo pač šli v nove boje, se ne damo!! user posted image

urša28 user posted image  saj bo za nas tudi enkrat +

lp

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.10.2010 15:43:36   
urša28
BRINKA,kako kaj kaže,smo že tete??user posted image user posted image

(odgovor članu Brinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.10.2010 9:37:02   
Brinka
je prišla user posted image  naslednji dan po testu, 5 dni prehitro, kar se mi še ni zgodilo...
gremo v nove boje !!
lp

(odgovor članu urša28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?