|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
2.8.2005 7:50:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktober
2.8.2005 9:35:21   
Udb
nalin, le poročaj kaj si novega izvedela!

chips, kako je s tabo??? Me kar malo skrbi!!!

Jaz sem čist čudna - kar nekaj mi je slabo, pa se začnem trest, ...ne vem...pomanjkanje cukra?:zmeden: Grem kar na kavč!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktober
2.8.2005 9:52:16   
bebika
OJLA!

Men je blo tud včeraj kr nekaj slabo :(( , po mojem je krivo vreme. Tale vročina je res že čist prehuda. Že tko me kr obliva, zdej ko je pa še tko soparno je pa sploh kriza. Še :duda: je tko aktiven, da mi bo glih kar vn pogledal :)- .
Nalin ti pa le sporoči, kaj si se novega naučila. Mene materinska čaka šele 7.9. Pa ti Udb, si že imela materinsko šolo.

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktober
2.8.2005 11:04:04   
soncek&luna
ojla bejbe,
jaz pa sem vceraj imela G, vse ok z :duda: ... veselo :sloncek: in zgleda da bo velik fantic 9nebesa... jaz pa imam spet bakterije :(( in zopet na antibiotikih... zadnje case prevec stresa zgleda...
no vesela novica pa je to, da se mi bo zgleda do cetrtka najkasneje do petka uspelo preselit :bravo::bravo:...

Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktober
2.8.2005 11:10:12   
Nena85
Hojla oktorberčice,

čutim, da je čas:), da se tudi sama malce bolj aktivno udeležujem debat na forumu .. Oktober se kar hitro bliža9nebesa. Sicer pa moje počutje razen bolečin v hrbtenici, občasne zgage, premalo železa, ... kar OK.

Tudi jaz imam materinsko šolo 7.9. in sicer v Kranju ... smao zaenkratz še nisem slišala nobenih pohval:zmeden2:

Pazte nase, se še kaj beremo .. Dijo:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktober
2.8.2005 11:19:20   
bambi
Lalalalalalalala, mi tudi začnemo danes z materinsko šolo :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Neznosna vročina jehvala bogu vsaj malo popustila, jaz sem še vedno kot podgana, noter, z zaprtimi roletami in ventilatorjem.....

Udb, tvoje slabosti pa popolnoma razumem, ker jih imam tudi jaz, v nedeljo zvečer mi je celo tako postalo slabo da sem letela bruhat. Sploh nisem mogla verjet :zmeden::zmeden::zmeden: Pa vrti se mi skoz nekaj, zgleda da je to res od vročine, jaz pa imam še nizek pritisk in sem kot cota....

Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktober
2.8.2005 11:23:51   
Nena85
u šment, a teh slabosti pol še ni konec? Sem mislila, da je to že daleč za nami? Kdaj pa mata rok?

Neposredna povezava do sporočila: 7
   oktober
2.8.2005 11:29:36   
soncek&luna
ko takole prebiram sporocilca, ste pa res uboge, ker vam vrocina nagaja...imam zgleda sreco na tem podrocju...vrocina mi ne dela preglavic, pritisk imam solski, nobenih bolecin v krizu, nobenih slabosti vec :zmeden2:...razen gleznji mi popoldan otecejo
...nas pa nasi :duda: s svojim :sloncek: spravijo v dobro voljo, a ne :)-

Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktober
2.8.2005 11:33:47   
bambi
Jaz sem :nosecka: 28. tednov in sem med tidtimi srečnicami, ki jih občasne slabosti še kar spremljajo...... no, bruhanja v tem času pa vseeno nisem pričakovala..... pa zelo nizek pritisk imam, tako da me ta vročina še dodatno ubija......Pomembno je samo, da so :duda: vredu in dokler veselo brcajo, smo vesele tudi me, a ne????

Neposredna povezava do sporočila: 9
   oktober
2.8.2005 11:34:38   
cmokec
Mene tudi vročina ne moti, sopara mi pa pride do živega.

Kako ste drugače? Vidim, da smo v KR dobili nove priseljence :bravo::)-:bravo:. Kavica obvezna, še raje sladoled.

Sem bila pa včeraj zapravljivka in sem kupila previjalno podlogo in lupinico od Cam-a. Sedaj pa še omaro za male oblekice, pa pralni stroj zalavfam, pa smo. A veste, da je tudi meni že začelo kapljati z leve dvojčice. Se je moj smejal, ko je šel zjutraj v DM. Pa me vpraša. če kaj rabim, sem mu pa blazinice naročila. pa sem mogla razložit, ker ni takoj dojel, da smo začeli poskusno obratovati. :)-:)-:)-

Pregled imam jutri, takrat napišem kaj več.

Pozdravček :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktober
2.8.2005 11:41:19   
soncek&luna
hmmm...meni pa se nic ne kaplja in ne curlja :)-.. kdaj pa naj bi se to pojavilo :zmeden2:

:kava: pa obvezna seveda

Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
2.8.2005 11:43:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 12
   [Brisano sporočilo]
2.8.2005 11:44:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktober
2.8.2005 11:47:47   
soncek&luna
nalin, hvala...
je pa babica tudi nam rekla enako...imajo naucen tekst :)-... no se tudi strinjam z njo...veliko nosecnic ima tisto misljenje, bom dokazala vsem, da kljub nosecnosti vse zmorem... samo se ne zavedajo, da s tem lahko skodijo malim :duda: ali pa tudi sebi v koncni fazi, ker iz tega sledi preutrujenost in slaba volja

Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
2.8.2005 11:53:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktober
2.8.2005 12:34:39   
Nena85
Jest sem tud za kakšno KRANJSKO kavo;) ... a se kej dobivate?

Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktober
2.8.2005 13:02:08   
bebika
No vidm, da nas je ful iz Kranja :bravo::bravo: kr naenkrat se bomo pa res mogle dobit - seveda so vabljene tud ostale.
Nena 85 midve mava pa isti čas materinsko šolo in obe v Kranju. No midve se bova sigurno še srečali. v katerem tednu si pa ti? Drugač pa ko boste imele čas kr povejte, pa se zmenmo za :kava:, al pa sladoled...

lp

bebika :nosecka: 27t4d:duda:

Neposredna povezava do sporočila: 17
   oktober
2.8.2005 13:42:09   
cmokec
VSe KR nosečke in ostale. Samo napisat je treba kdaj se dobimo, pa bo. Če bomo čakale, ne bo nič.

Predlagam lokalček v Mercatorju zraven igralnice. Imajo dober sladoled in ni zakajeno. Pa vsak ve, kje to je. Pa še parking je na voljo. Meni bolj ustreza popoldne. Dajmo, datum in uro. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 18
   oktober
2.8.2005 14:20:10   
Nena85
A v ponedeljek popoldne (okrog 16-17. ure) bi šlo? Lokacija je super :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 19
   oktober
2.8.2005 16:02:20   
bebika
Ja meni je tud OK termin :bravo::bravo::bravo::bravo: Še ostale!!!

Neposredna povezava do sporočila: 20
   oktober
2.8.2005 16:20:43   
cmokec
Ja, tudi pri meni bi šlo. :bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
2.8.2005 18:00:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 22
   oktober
2.8.2005 19:33:06   
cmokec
Nalin, jaz sem mislila KR.

Neposredna povezava do sporočila: 23
   [Brisano sporočilo]
2.8.2005 20:58:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?