|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   do kdaj Aptamil?
16.10.2010 21:54:01   
soncica01
Pozdravljene,

resnično me zanima, do kdaj ste dajale (tiste, ki ste) svojmu otroku Aptamil.

Nasa je stara 20 mesecev, še vedno zjutraj takoj ko se zbudi dobil flaško Aptamil-a (Junior), pa sem razmišljala, da bi ji ga počasi ukinala, drugače pa vse ostale obroke normalno je vso hrano.

Ali ji ukinem ali jo pustim naj pač pije dokler bo ''zainteresirana''?

Vsem prav hvala lepa za odgovore in nasvete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: do kdaj Aptamil?
16.10.2010 21:57:57   
Anonimen
Jaz bi že zdavnaj to opustila. Moje mnenje.

(odgovor članu soncica01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2010 8:16:16   
Katy78
Jaz sem mu flaškoz mlekom ukinila okoli 19. meseca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.10.2010 9:18:10   
Hope2
Pil je do 21 meseca, potem pa sam vrgel vstran. Če ni bi, bi še zdaj pil. Oz zdaj občasno spije kak kakav AM iz mullerja.
Meni je P rekla, da je pač moja stvar kdaj ukinit, da ima AM mnogo več kot KM, da z AM ne moreš škodit, da pa moramo do 2 leta ukinit flaško.
Je pa res, da naš ni nikoli hotel niti povohat KM, razen v kuhanih mlečnih jedeh.

(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2010 13:24:06   
Najaa
Naša je pila mleko obvezno zjutraj in zvečer do kakega 16m, pol je prešaltala na čaj.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.10.2010 17:20:19   
vseved
mi smo nek do 18 mesca pili Aptamil,...smo bli na morju nama ga je zmanjkalo in od takrat ga nism niti kupila več sm mu ponudla alpskega z čist malo kakava tko da zdej to pije, sam zvečer ko gre spat,stari smo 21 mes....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.10.2010 21:03:26   
Lantea
Midva ji že od enega leta naprej dajeva alpsko mleko.

(odgovor članu vseved)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.10.2010 8:49:05   
kristinaj
do 12m sta na flašo dobila aptamil, potem pa alpsko

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

Neposredna povezava do sporočila: 8
18.10.2010 8:52:40   
zmajaz
Naš zdaj pri 17-ih mesecih še tudi pije zjutraj in zvečer flaško z adaptiranim mlekom, vendar razmišljam, da mu bom flaško počasi povsem ukinila - verjetno bomo porabili še tole mleko, kolikor ga je na zalogi, potem pa konec.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

Neposredna povezava do sporočila: 9
18.10.2010 9:03:09   
lananai
Mi smo okrog desetega meseca ukinili Aptamil in štartali s kravjim mlekom. Postopoma seveda. Je pa to domače kravje mleko in ne alpsko. Flaško je pa imela, dokler ji je pašalo, nekje do 15. meseca.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.10.2010 10:59:41   
livia
20 mesecev je stara?????

Ok, da ima zjutraj flašo mleka, ma aptamil?

Neposredna povezava do sporočila: 11
18.10.2010 11:25:14   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: livia

20 mesecev je stara?????

In kaj je to tako čudnega???? Za njo ne vem, ampak naš recimo ni in ni hotel sploh poskusit navadnega/alpskega in je pač dobil AM. Ali mu raje ne dam nič mleka, ker je nekaterim čudno pri 21 mesecih, da pije AMuser posted image .
Kaj pa tisti ki se dojijo do 2-5 leta, to pa ni nič čudno, da otrok pride sam do mame in si postreže, ko si zaželiuser posted image

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.10.2010 12:11:43   
flik
mi smo se polno dojili do 9 mes, nato do enega leta DM-ovo baby love mleko (aptamila sploh ni hotel piti user posted image ), po 1 letu pa navadno mleko, najprej kupljeno nehomogenizirano, nato pa kar domače mleko sosedovih kravicuser posted image .

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.10.2010 12:32:40   
zmajaz
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: livia
20 mesecev je stara?????

In kaj je to tako čudnega???? Za njo ne vem, ampak naš recimo ni in ni hotel sploh poskusit navadnega/alpskega in je pač dobil AM. Ali mu raje ne dam nič mleka, ker je nekaterim čudno pri 21 mesecih, da pije AMuser posted image .
Kaj pa tisti ki se dojijo do 2-5 leta, to pa ni nič čudno, da otrok pride sam do mame in si postreže, ko si zaželiuser posted image

Se povsem strinjam s hope. A res mislite, da je boljše, da pije kravje mleko kot pa adaptirano? Naš ima sicer rad tudi kravjega - npr. ko pijemo kavico, hoče on imeti svojo šalčko in spije malo mleka, ampak zjutraj in zvečer mu pa dam v flaško adaptiranega in si mislim, da hvala bodu, da ga sploh še hoče piti, glede na to, da je toliko bolj primerno zanj kot pa kravje. Sicer pa ne vem, zakaj potem mislite, da delajo adaptirana mleka za otroke od 1 leta dalje, če je tako čudno, da mu ga daješ ...

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?