|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oh ta vročina!
1.8.2005 20:55:25   
soncicaT
Danes sem imela ene obveznosti v Lj in sem šla z vlakom.Vlak ima klimo, ok. Seveda sem se potem v lj morala peljat z lokalcem.In na avtobusu sem bila 10 minut...brez klime. Jaz vam povem, da je čisto, čisto malo manjkalo, da bi omedlela. Grozljivo! :(

Pa sem sedela pri vratih, ampak kar naenkrat tist občutek mehkosti v glavi, nemoč, omotica, sem vstala in zagledala mojo postajo. HVALA BOGU. Še ko sem dol stopila, sem hodila tako, da me je majalo sem ter tja. Grozljiv občutek. Na srečo sem "preživela", ampak ugotovila sem, da se ni več za hecat in da se bom od zdaj naprej zadrževala v strogi senci!

Uf, sem srečna da sem doma.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oh ta vročina!
1.8.2005 21:55:22   
SaaS
Tale vročina, pa klima, ni se za hecat. Jaz sem pred dvema tadnoma angino dobila na ta račun. Vročina, pa klima v banki, pa spet vročina, pa klima v trgovini, pa spet vročina, pa spet klima na pošti, itd. Naslednji dan pa vročina in vneto grlo.
Vročino še kar prenašam, ampak ti prehodi! Se je kar doma za držat v takšnih dnevih.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oh ta vročina!
1.8.2005 23:31:52   
Urša
Ja, poznam. Men tud kr sape zmanjkuje. Ful mi hit trebuh otrdi in morm globok dihat ps čimprej se kam usedem,d a ne zlezem skup. Res se ni za hecat! Grozn, se rajš kr not zadržujem! Me :nosecka: smo pa sploh bolj izpostavljene takim rečem.
Ma nej se že enkrat fejst ulije!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oh ta vročina!
2.8.2005 9:38:08   
tina104
Mi je nekam znano. :) Ko je bil tisti prejšnji "vročinski val" sem zunaj nekaj pometala (že ob kakih 10., 11.), pa sem kar naenkrat morala dat metlo stran, ker sem postala čisto omotična. Potem sem cel dan še samo sedela in sedela. Nič nisem mogla. Zdaj sem se sprijaznila s tem. Tudi zdaj večinoma samo sedim (mi bolj paše kot ležat), notri v hiši, kjer ni tako vroče. Delam res samo zelo počasi in lažje stvari (kako kuhanje, čiščenje). Na sprehod grem (zgodaj) zjutraj. Orbitrek sem zadnjih nekaj dni opustla, ker mi je res prevroče.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oh ta vročina!
2.8.2005 11:46:34   
nogometas
Mene je pa skor kap včeraj, v šoli za starše: mala učilnica, nabito polna z :duda: in :love:, pol pa poslušaj predavanja, če lahko, po tej neznosni vročini. Že če greš ob devetih zjutraj, je vroče...

Danes pa še en šok pri G: sem pridelala že +10kg. Nenormalno. Ni čudno, da sem sama seb težka. Jem pa skoz isto. Nč več al manj. Samo gibam se nič ne, mal sem na morju plavala, pa mal grem na grad in dol in to je vse... Pa ne, da bi bla lena, samo noge me neznosno bolijo in v spodnjem delu trebuha... pa me je strah, da ne bi bilo kaj narobe:zmeden:

Sestra me je okregala, G pa potolažil: ja mal se pa morte zredit, a ne...:) Sem bla kuj bolš volje9nebesa

A kero daje melanholija in depresivnost?? Mene ves čas in počasi imam tega dovolj... ne bo se dobro končalo... Kaj naj naredim???

LP

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oh ta vročina!
2.8.2005 11:55:14   
soncicaT
Jaz se razjokam ob malenkostih, hudo!:ups:

Res da sem že po navari bolj občutljiva (ribi po horoskupu, valjda, kaj pa drugega), ampak je pa res kriza včasih.:zmeden:

Mene zanima ena stvar, kmal grem na morje:bravo:, komi čakam, res. A moram nujno imet tampone za plavat? A je lahka kaj narobe, če mi sol v nožnici ostane?

Sam prašam..8);)

Lep dan še naprej..:morje:

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oh ta vročina!
2.8.2005 11:56:44   
soncicaT
Aja, nogometašica, skuhaj si melisin čas, notri pa si daj žlico kostanjevega medu...pomaga pri depresiji oziroma melanholiji..

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?