Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Klimofen, laparoskopija 1.8.2005 18:41:17
|
|
|
|
urši77
|
Zanosila že prvi ciklus klomifena(2x1tbl/dan):bravo: Pa tudi laparoskopija ni noben bav-bav:) Nekaj dni v bolnici, tri-štiri majhne luknjice na trebuhu, pa vsaj zveš kakšno je tvoje "podvozje" od znotraj in kaj je vzrok, da ne zanosiš. Torej...nč bat in naprej v boje za :duda: LP
|
|
|
|
Klimofen, laparoskopija 1.8.2005 18:47:49
|
|
|
|
emaa
|
Katjuša verjetno jemlješ klomifen. Jaz sem imela laparoskopijo konec aprila pa ni nič groznega, ampak zdaj lahko vsaj zanosim. Pred laparoskopijo niti ni sigurno ali ti kaj ne preprečuje zanositev. Zdaj sem imela drugi kllomifenski ciklus, sicer brez UZ, vendar pa obakrat dve tableti na dan, pa mislim, da sem prvič imela ovulacijo, čutit je že bilo tako, ta drugič naj bi bila pa ovulacija enkrat ta teden. Drugače pa po laparoskopiji, če ni drugih problemov (nimam svojih ovulacij) punce hitro zanosijo, po klomifenu pa so tudi lepi rezultati. Ti kar upoštevaj zdravnika.
|
|
|
|
Klimofen, laparoskopija 1.8.2005 20:08:47
|
|
|
|
aljča
|
Prva nosečnost mi je poratala po laparoskopiji.Po klomifenu,ki ga že jemljem 100let pa na žalost sedaj v drugo nimam uspeha.Sem v postopku IVF čez 17 dni....že odštevam.Katja veliko sreče in držim pestke, da ti uspe že prej.:miska::miska::miska:. l.p.Alja:metulj::metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?