Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 12.10.2010 20:58:47
|
|
|
|
TomTaylor
|
Nekaj smo debatirali danes, pa me zanima, če ste tolk prijazne, in če imate kje pri roki šiviljski meter; rabim telesno višino, obseg bokov, obseg stegna (nekje 10 cm od pregiba noge), in obseg meč, zraven pa prosim napišite konfekcijsko številko, ki jo nosite za spodnji del. Gre pa za eno tako raziskavo glede konf. številk hlač, kril, pajkic, - predvsem pri slednjih je zanimivo, da smo vključene v debati opazile, da so pajkice v "manjših" številkah....Whatever
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 12.10.2010 21:01:57
|
|
|
|
Anonimen
|
rabim telesno višino, obseg bokov, obseg stegna (nekje 10 cm od pregiba noge), in obseg meč, zraven pa prosim napišite konfekcijsko številko, ki jo nosite za spodnji del. Če napišem, bo videti kot reklama. K sreči nimam metra pri roki .
|
|
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 13.10.2010 16:09:09
|
|
|
|
TomTaylor
|
Ok, sem ugotovila, da bo dost samo višina in obseg bokov (na najširšem delu) ter navedba konfekcijske številke. Bi šlo?
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 13.10.2010 16:19:30
|
|
|
|
liliana
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Ok, sem ugotovila, da bo dost samo višina in obseg bokov (na najširšem delu) ter navedba konfekcijske številke. Bi šlo? Ne.....ker tudi pri najhujšem mučenju ne izdam obsega bokov na svojem najširšem delu na javnem portalu RR....... Leta še nekako povem, obseg beder, bokov in jošk pa ne......ker ste tu vse ženske in vse izgledate kot Nina Osenar, jaz pa ne......
|
|
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 13.10.2010 16:34:58
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana ker ste tu vse ženske in vse izgledate kot Nina Osenar, jaz pa ne...... no, jz bi eno Osenarco lahko dala v levo hlačnico, eno pa v desno, če jo že ravno omenjaš
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 14.10.2010 7:24:39
|
|
|
|
mojamura
|
hahahaha TT....****tiš pa že na vse zgodaj zjutraj ...heheheh pa ne no, sem podobnega mnenja kot liliana....no way.....hoe hehehehe
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 14.10.2010 8:35:41
|
|
|
|
TomTaylor
|
Ja, bom pa sama začela: Višina: 173 cm obseg bokov: cca 98-100 cm meča: cca 37 cm Konf.številka: od 38-44 Begajo me(nas) te lestvice v prodajnih katalogih, ker imam(o) od kataloga do kataloga različne konfekcijske številke, ponavadi so te številke večje, kot pa če grem(o) v H&M naprimer, kjer je lahko tudi manjša številka kot ulita. V bistvu opažam, ugotavljam oz. sumim, da nas v trgovinah malo goljufajo.
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 14.10.2010 8:59:30
|
|
|
|
zvezdan
|
ja se strinjam TT tudi jaz imam konfekcijo odvisno od trgovine. H&M ima kar velike številke. Sem tudi sama razmišljala, da je to spet ena taktika kako se bo kupec počutil bolje...zlezeš v manjšo konfekcijo in si rečeš matr sem shujšala pa je špehek še vedno v istem obsegu. višina:178 obseg bokov:90 obseg pasu:60 obseg stegen : nimam pojma konfekcija: 32,34,36 odvisno kje kupujem
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 14.10.2010 9:23:27
|
|
|
|
mojamura
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan ja se strinjam TT tudi jaz imam konfekcijo odvisno od trgovine. H&M ima kar velike številke. Sem tudi sama razmišljala, da je to spet ena taktika kako se bo kupec počutil bolje...zlezeš v manjšo konfekcijo in si rečeš matr sem shujšala pa je špehek še vedno v istem obsegu. višina:178 obseg bokov:90 obseg pasu:60 obseg stegen : nimam pojma konfekcija: 32,34,36 odvisno kje kupujem pa ti maš idealne mere!! wooow
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 14.10.2010 9:50:12
|
|
|
|
zvezdan
|
ne ne nimam idealnih mer...obseg prs je krepko manj kot 90
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 14.10.2010 9:56:54
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
ok, se jst.... boki: 92 pas: 68 stego: 74 ajd, ti dam se joške, ker si faca: 90 visina: 162 kile: 60 konf. st. :38 (upam, da do poletja zlezem nazaj v 36) noga : 36/37 še kaj rabis? ups! stegno 49. lol, ne vem kam sem gledala hahaha......merla sem pa z unim delavskim metrom, tako da so mozna manjsa odstopanja
< Sporočilo je popravil *miska.mcc* -- 14.10.2010 9:59:14 >
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 15.10.2010 6:13:21
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvezdan ne ne nimam idealnih mer...obseg prs je krepko manj kot 90 Tut jz sem zgoraj ožja, ampak, okej to je že druga debata Zvezdan, po tvojih merah sodeč, ti kupuješ podaljšane kroje, ne? Vem, da Levi's in Esprit se da dobit vse modele podaljšane (tudi krajše in tudi regular), v H&M (še) nisem tega opazila, Zare ne poznam,...
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 15.10.2010 7:07:27
|
|
|
|
Hope2
|
višina:178 boki:91 stegno: 52-53 konfekcija 38-40 Zvezdan pa kje ti natakneš 32 konfekcijo Pa če še dam primerjavo moje prijateljice. Manjša je ene 10cm od mene, v bokih je vsaj 20cm širša (hruškasta postava) in ima konfekcijo 36-38. Natakneva iste hlače konfekcije 40, medtem ko ona natkne še 38, jaz pa niti pod točko razno ne .
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 15.10.2010 7:15:10 >
|
|
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 15.10.2010 8:02:27
|
|
|
|
Hope2
|
Sem zdaj šla gledat ene kavbojke iz h&m in je gor številka 30 . Itak ima vsaka država svojo konfelkcijo, očitno še zdaj vsaka firma
|
|
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 15.10.2010 9:05:23
|
|
|
|
zvezdan
|
Ja Hope H&M pa tudi kakšna druga trgovina še ima take številke. Skoraj vedno imam konfekcijo 34...malokdaj 36. Tako da ne vem...sem se pa zadnjič z eno kolegico pogovarjala, ki se mi zdi podobnih mer kot jaz pa ima konfekcijo 38-40. Res ne vem mogoče je od oblike postave odvisno ali kako. Pa nisem ravno nek dahovc...mislim imam tudi rit in nekaj oblinic Drugače pa TT imam pa cel glavobol glede dolžine hlač. ja. tako, da si hlače zelo redko kupujem. če najdem kakšne ki so slučajno dovolj dolge in so mi všeč jih kupim sigurno par istih Nikoli ne veš če jih bom še kdaj dobila
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 15.10.2010 9:12:07
|
|
|
|
skuštrana
|
V HM imajo mega ogledala, v njih vsak izgleda kot Naomi Campbel Eno takšno ogledalo bi imela doma
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 15.10.2010 11:06:29
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana V HM imajo mega ogledala, v njih vsak izgleda kot Naomi Campbel Eno takšno ogledalo bi imela doma Jz sem pa v njih videt obupna ...... no, sej. Mogoče sem pa v resnici še bolj obupna
< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 15.10.2010 11:07:24 >
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 15.10.2010 11:22:53
|
|
|
|
Felicita
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Sem zdaj šla gledat ene kavbojke iz h&m in je gor številka 30 . Itak ima vsaka država svojo konfelkcijo, očitno še zdaj vsaka firma to so inči. in je obseg/dolžina (jest nosim 34/34 npr, medtem ko konfekcijo 40-42) še moje mere - 176cm, 85 kg, stegno 67, pas 94, rit 112, joški 106. konfekcija kot rečeno 40-42 (predvsem zgornji deli so 42 ker me sicer čez joške vežejo, da o kakih bluzah sploh ne govorim). sicer pa TT, pajkice so pomoje v manjših cifrah, ker so fejst raztegljive. pomoje gre pa v končni fazi tudi za pojav imenovan vanity sizing - tule je en dober post na to temo (sicer o moški konfekciji, pa still): http://www.esquire.com/blogs/mens-fashion/pants-size-chart-090710
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: mere in konfekcijske številke - pomoč prosim 15.10.2010 11:33:37
|
|
|
|
ronja
|
višina: 168 cm teža: 54 kg obseg prsi: 96 cm obseg pasu:66 cm obseg bokov: 96 cm obseg stegen: 52 cm obseg meč 35 cm Nosim številko 36 ali 38, kavbojke pa 28/32 (28 je obseg, 32 pa dolžina), včasih mi je prav tudi 27, včasih pa 29, malo odvisno od kroja, ampak največkrat je to 28. kaka so ogledala, pa kako cela not zgledam, pa nimam pojma, (že celo večnost nisem bila v štacuni z oblekami, da bi pa zase kaj zbiral, pa še dlje ), še doma ga nimamo, razen v kopalnici, kjer pa samo faco vidiš .
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?