Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako pomagati pri migreni, prosim!!!! 1.8.2005 13:01:48
|
|
|
|
bskrle
|
Meni pomaga, če med migreno počasi grizem jabolko + voltaren + tema + ležanje. Za otroka pa ne vem.
|
|
|
|
Kako pomagati pri migreni, prosim!!!! 1.8.2005 13:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
U, mater, že tako majhni otroci imajo migrene? Nasveta sicer nimam, sočustvujem pa s tabo, Nataša in predvsem z deklico.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2005 13:09:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.8.2005 13:14:07
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
Kako pomagati pri migreni, prosim!!!! 1.8.2005 13:53:01
|
|
|
|
jagoda
|
Sem ti mislila predlagat, ko sem prebrala naslov, da si en joint zvij, pol sem pa vidla da rabiš nasvet za hčerko. Tak, da tu pa ne vem pomagat. Glede trave sem nekje prebrala. Baje pomaga tud, če ne ješ mesa, ali ga čimbolj zreduciraš.
|
|
|
|
Kako pomagati pri migreni, prosim!!!! 1.8.2005 14:22:00
|
|
|
|
taška30
|
Mogoče bi poskusila z mešanico soka stisnjene limone + črne kave. Tako sem si jaz v nosečnosti pomagala 2x, ker pač nisem smela vzeti nič drugega kot lekadol (blažev žegen pri migreni). Nisem verjela, ampak je čudežno pomagalo, res! Ni treba zmešat kave in limone, ker je ogabno, en požirek enega, pa potem drugega...je za probat. Vem, da je stara šele 5 let, ampak po moje par požirkov črne kave manj škodi kot ketonal in voltaren. Lp in čimmanj migren (jaz vem, kako je to hudo iz lastnih izkušenj) Taška Aja, pa takrat se izogibat sladkarijam, mastnemu siru...
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?