Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: stara plastenka za 1l silana 10.10.2010 21:57:12
|
|
|
|
Binny
|
ja
|
|
|
|
RE: stara plastenka za 1l silana 10.10.2010 22:01:14
|
|
|
|
Anonimen
|
a je še kdo dobu tak mail? Nisem. Bogu iza nogu me še reklame ne dosežejo .
|
|
|
|
RE: stara plastenka za 1l silana 11.10.2010 8:42:43
|
|
|
|
emica2008
|
ja pa bo to res , ker bom kar celo familijo poslala po Silan..... mi ga potem kar nekaj časa ne bo treba kupiti
|
|
|
|
RE: stara plastenka za 1l silana 11.10.2010 10:05:22
|
|
|
|
tajtaja
|
Ja, mi smo pa včeraj vse plastenke nesli v zbirnik za plastiko, med njimi tudi par praznih Silanov!!!
|
|
RE: stara plastenka za 1l silana 14.10.2010 14:11:56
|
|
|
|
anity_1
|
Ena dobra ideja.. Sicer zdaj, če je ta akcija, vas bo verjetno kar težko prepričat, ampak si vseeno poglejte temo Pranje perila s kisom: http://www.ringaraja.net/forum/pranje_perila_s_kisom/m_5087859/tm.htm Sliši se morda hecno, ampak ste že kdaj poskusile? No, poskusite in ne boste več hotele slišati o kakšnem silanu ali pervolu ali kateremkoli drugem mehčalcu.. Poskusit ni greh
|
|
|
|
RE: stara plastenka za 1l silana 14.10.2010 20:47:00
|
|
|
|
EKOGREEN
|
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1 Ena dobra ideja.. Sicer zdaj, če je ta akcija, vas bo verjetno kar težko prepričat, ampak si vseeno poglejte temo Pranje perila s kisom: http://www.ringaraja.net/forum/pranje_perila_s_kisom/m_5087859/tm.htm Sliši se morda hecno, ampak ste že kdaj poskusile? No, poskusite in ne boste več hotele slišati o kakšnem silanu ali pervolu ali kateremkoli drugem mehčalcu.. Poskusit ni greh se kar podpišem po to kar si napisala anity_1
|
|
|
|
RE: stara plastenka za 1l silana 15.10.2010 7:47:14
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1 Ena dobra ideja.. Sicer zdaj, če je ta akcija, vas bo verjetno kar težko prepričat, ampak si vseeno poglejte temo Pranje perila s kisom: http://www.ringaraja.net/forum/pranje_perila_s_kisom/m_5087859/tm.htm Sliši se morda hecno, ampak ste že kdaj poskusile? No, poskusite in ne boste več hotele slišati o kakšnem silanu ali pervolu ali kateremkoli drugem mehčalcu.. Poskusit ni greh Se tudi jaz podpišem pod to, ker sem totalno navdušena nad pranjem s kisom. Po 2 mesecih pranja brez mehčalca mi je ta začel celo smrdeti - celo moj prej najljubši silan.
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKo partnerju ni do seksa: 5 najpogostejših...Največkrat za to, da eden od partnerjev ali oba več ne čutita seksualne želje, ne tiči v tem, da je partner premalo priv...
FOTO: Novorojenček v prvih sekundah po roj...Fotografije so precej nazorne, saj so posnete v prvih sekundah po porodu, ampak dejstvo je, da prikazujejo čudež rojstva...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
3 pravljični družinski izletiV članku preverite, kako so videti prekmurske rusalke, kje na Dolenjskem živi povodni mož in kateri mlinar si je na vrat...
Zadnje s foruma
Gospodinjska opravila.
пеперутка16
Katera gospodinjska opravila večinoma opravlja vaš mož?