|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hajli hajlo
1.8.2005 8:28:30   
buškica
živjo!

Pa je konec zabušavanja in lepih dni na morju. spet sedim za pisalno mizo v službi in bulim v ta prek..... računalnik.

Zadnja dva tedna sta bila najlepša tedna v mojem življenju, full sva uživala se sprostila in mislila na absolutno NIČ. A ni to fajnn.

Tako lepih počitnic pa že dolgo ne, super kamp, enkratna plaža, romantični večeri in še bi lahko naštevala, sej je zgledalo kot na hanimunu. Ampak tud tja greva. takoj po poroki,sicer samo na hrvaško obalo ampak ni važna destinacija, ampak oseba s katero greš. Samo da se imata lepo, ane?

Tako bejbe zdej me pa čaka popočitniško delo, gora papirjev , ta teden bo plavanje na papirju, hehehehe....

aja pika74, kako je bilo na hanimunu?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   hajli hajlo
1.8.2005 8:33:55   
tinkamiška
Hej buškica:rozica:

Ja, dopust ima svoj čar, še posebej, če se imaš lep, škoda, da tako hitro mine...

Lepo se imej:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hajli hajlo
1.8.2005 8:53:05   
GoYa
buškica, kje pa sta bila?

zbiram destinacije za najin avgustovski dopust. pa sploh ne vem, kam bi šla. pa ne preveč daleč, tam do kvarnerja ali S del dalmacije.

aja, pa mojmu kamp ne diši več :( je ratal na komot :hudicek:

Pa da ne pozabim: neni pošilja pozdrave na RR iz makarske riviere. Pravi, da je super lepo tam.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hajli hajlo
1.8.2005 8:55:46   
dolenjka
Oj buškica, welcome back!

Kaj je pa s tvojo :hudicek:?? Kdaj si že vidva dahneta usodni DA?

Spet nas je tolk, da bo treba temo "Srečke nevestice" odpret!:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   hajli hajlo
1.8.2005 9:05:35   
IrenaO.
O še ena ki bo dahnila,lepo,lepo:)...Dolenjka kaj je novega,je prišla,ni prišla,si srečka nosečka,daj povej:)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   hajli hajlo
1.8.2005 9:15:41   
dolenjka
:((:(( beri temo "ne (čakajoče) na"

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   hajli hajlo
1.8.2005 9:15:44   
buškica
Midva sva bila v Rovinju v nudističnem kampu.
Prvo leto v tem kampu ampak nisem še lepše videla urejenega kampa. Čist, tak k se zagre.

Bila sva v Valalti, tu imajo tud apartmaje, tko da imaš vse kar hočeš. Vreme je blo krasno. Pa neverjetno prijazni gostinci in vse osebje na slpoh, če si zeliš odpočit od Slovence in italjanov je to pravi kamp, saj se je zelo malo slovencev, pretežno so nemci, tko da ves kakšen red je potem tam, za nas ki si želimo malo odpočit od mestnega vrveža in pisarne ter mobitelov, je tam raj na zemlji.
Ko je bila tam moja sestra je opisala kamp z parimi besedami:RAJ NA ZEMLJI. pa se prav ima.
V torek sem dobila :hudicek:, sem bla čist mem, spet tablete,da sem pregurala dan. tko da grem naprej v nove boje, komaj čakam da me pokličejo(mislim na IVF). Upam da vsaj še letos dobijo kakšnega darovalca zame, vsaj kot poročno darilo,a ne?

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   hajli hajlo
1.8.2005 9:19:00   
IrenaO.
Dolenjka za vse je nekaj dobro, kajti vsaj na poroki ne boš imela slabosti, no tako se jaz tolažim:):)..In boš videla, ko bo vse mimo boš zanosila in to še letos,res,res:zajcek::zajcek:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   hajli hajlo
1.8.2005 9:21:30   
emaa
boga buškica, držim pesti, da dobita najlepše poročno darilo, darovalca

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   hajli hajlo
1.8.2005 9:30:58   
buškica
AJa, 10.9.2005, škofjeloški grad. takrat dahneva usodni DA. Mal me že stiska, 6.9. mam probo obleke. Komaj čakam.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   hajli hajlo
1.8.2005 9:32:21   
buškica
Ema, kdaj greš pa ti na morje, al sem kej zgrešila.
aja pa kej bi se mogle dobit ane?

mal za počvekat.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   hajli hajlo
1.8.2005 9:49:01   
dolenjka
Saj res buškica! Ti se poročiš takrat kot jaz in anadejka!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   hajli hajlo
1.8.2005 9:52:12   
buškica
ja, še dober mesec pa bomo gospe, ane?

Kam gresta na hanimun, dolenjka?

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   hajli hajlo
1.8.2005 9:54:37   
GoYa
Buškica, midva sva bila pa parkat v kampu Valdaliso, to je takoj zraven tistega vašega. Res je lepo.

Tudi jaz ti želim prijetno presenečenje za poročno darilo.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   hajli hajlo
1.8.2005 9:54:39   
dolenjka
Verjetno nikamor, če pa le, potem na Hvar! To je zame rajski otok (ker za Maldive pač nimava, a ne??);)
Zakaj nikamor? Ker zidava oz. končujeva hiško in upava da bo konec oktobra ali pa najkasneje začetek novembra selitev in to bo najdaljši hanimun na svetu:)-:)-:)-

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   hajli hajlo
1.8.2005 9:55:59   
GoYa
saj za Maldive ne rabiš it lih na poročno. Midva sva bila lani, pa ni bilo poročno potovanje. Poročila pa sva se letos.

Tako, da vedno je cajt. Če ne zdaj, pa pol enkrat, ne ;)

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   hajli hajlo
1.8.2005 9:57:40   
emaa
na morje ne vem, če kaj grem. Prejšnji teden sva bla na dopustu, sva doma delala. Je blo kar fajn. Mogoče še kaj konec avgusta, če ne pa septembra, mogoče v Simonov zaliv. Ja buškica lahko se kaj dobiva. Mi mamo pa ohcet 13.8., še čakam na vabilo od sestrce, uro sem zvedla šele 10 dni nazaj, zdaj pa čakam kak papir, bomo vidl če bomo dočakali

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   hajli hajlo
1.8.2005 9:58:59   
buškica
Sploh ni važno kam, ker tudi midva načrtujeva le teden dni za hanimun in tako greva kar v kamp kjer sva bila sedaj, je lepo in to bo najlepši hanimun, tud midva nimava za tujino, ampak ne zardi hiše amoak ker sva v fazi zbiranja sredtev za nakup hiše, tko da sva bl broke kot pa pr dnarju, od poroke pa si ne obetem kaj veliko.

ja goya , poznam ta kamp, ampak čez Valalto ga ni.

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   hajli hajlo
1.8.2005 23:11:00   
cmokec
O, buškica, a si se nakopala. :bravo::bravo::bravo::bravo:

Pozdravček od :nosecka:, ki misli nate in drži :miska::miska::miska::miska:, da boš do zime ena nasmejana buška. :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu buškica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?