|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kombinezon ali hlače+bunda
5.10.2010 13:49:55   
Matejusska
Kaj je bolj praktično za 2-letnega otroka? Meni se zdi kombinezon, kakšne so pa vaše izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kombinezon ali hlače+bunda
5.10.2010 14:00:58   
kristinaj
če ima še plenico kombinezon, če ne pa dvodelno....

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.10.2010 14:11:50   
ZmajTolovaj
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

podpis

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.10.2010 16:44:44   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj

podpis

Ja, zaradi lulanja. Ampak za na sanke je kombinezon vseeno boljši, ko zariba po snegu user posted image .

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.10.2010 18:31:03   
mateyka
ja, saj to jaz zdaj tuhtam - sneg ji bo šel v pod bundo, če ne bo mela kombinezona. po drugi strani pa je ne upam dajat lulat tako, da ji zunaj slečem skoraj ves kombinezon dol k gležnjem - brrrr user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.10.2010 19:38:09   
tasa_m
Matejusska, hvala da si odprla tole temo. Glih sama sem se to spraševala, kaj naj kupim tamali pri 1,5 leta - kombinizon v celem ali 2-delnega. In odločila sem se, da bo 1-delni vseeno bolj praktičen. Ima še namreč pleničko

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.10.2010 19:39:44   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

In odločila sem se, da bo 1-delni vseeno bolj praktičen. Ima še namreč pleničko

ja najbolj pametno vzet enodelnegauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.10.2010 20:19:57   
nananaja
Mi smo lani taveliki kupili hlače in bundo, kombinezon pa je imela rabljen, za valjanje po snegu pred hišo je bolj praktičen.
Letos pa še nisem prišla tako daleč, sem bila zadnjič prav presenečena, ker mi je mami ponujala eno bundico.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.10.2010 20:43:41   
Lantea
To sem se jaz že tudi lani spraševala. Pa sem prišla do zaključka, da je boljš kombinezon. Ker se lahko brez skrbi valja po snegu. Saj lulat pa tud ne hodi vsake pol ure. Če pa že, pa kaj pa vem, se mi zdi da lažje zdrži minutko slečena, da se ulula, kot pa da ima vse mokro pod bundo.
Verjetn bom pa letos vseen znova tuhtala, kaj naj. user posted image

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.10.2010 22:09:38   
sobrate
Jaz sem svoji glih včeraj kupla kombinezonuser posted image . Ima pa še pleničko

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.10.2010 8:07:06   
livia
Za valjanje po snegu kombinezon, za v vrtec in sprehode bundo in hlače. Obstajajo tudi hlače in bunde, ki se z zadrgo spnejo in ne gre nič not.

Jaz jima za v vrtec dajem tudi kombinezon, samo ko so pa lani šli z busom v gledališče, mi pa ni blo všeč, ko sem na slikah videla, da je bla v dvorani v kombinezonu, sicer slečenem do pasa, samo je pa štorasto. Tudi za smučanje se mi zdi bolj praktično posebej, ko se greš v kočo vsest.

< Sporočilo je popravil livia -- 6.10.2010 8:09:11 >

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.10.2010 10:20:00   
Grizo
Ja, dobro vprašanje.
Mi bomo našo 10M pupo dali v kombinezon, našega 2,5 letnika pa v bundo in hlače.

Bunda in hlače se mi zdita za večjega bolj praktična (ju lahko slečeš). Tako, da se mi zdi da bundo že skoraj nujno mora imeti.

Potem pa bi morali malemu kupovati oboje, kar pa bo seveda v eni sezoni prerastel. Če pa imate kaj rabljenega ali sposojenega, pa se strinjam, da je kombinezorn zelo fajn za srehode in valjanje po snegu.

Ta teden knjižna nagradna igra na http://www.facebook.com/knjiznikoktajl . Nagrade: Nesbo & Juul.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.10.2010 14:32:54   
barni
Naša je imela pri 2 letih bundo in hlače. Ene hlače so bile take z naramnicami in malo višje, ene pa samo do pasu. In je bilo čist ok in smo se tut valjali po snegu.

Letos bo itak imela bundo in hlače. Samo še bundo moram kupit, ker želim tako, ki ima znotraj tisto elastiko, ki se lahko zapen, da ne leti sneg notri (tako kot imajo običajno odrasle smučarske ali borderske bunde).

(odgovor članu Grizo)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Vsako leto 1600 novih primerov pljučnega raka
Pljučni rak je tretji najpogostejši rak v Sloveniji in tudi vzrok za ogromno smrti. Vsako leto v Sloveniji zaradi njega ...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?