|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Decembrke
31.7.2005 8:20:36   
Anonimen
Pozdravljene!

Nekam tiho ste (smo) zadnje čase. Kaj ste res vse na :morje:? Tiste, ki uživate, uživajte še naprej, ostale pa se malo oglasite.

Jaz se počutim super, še posebej pod mlačnim tušem :)- Trebušček raste, kljub temu pa se mi zdi precej majhen v primerjavi s tistimi slikicami na pregnancy.about. Saj se ne pritožujem, to vročino bi verjetno še težje prenašala z ogromnim trebuhom.

Ste že kaj hodile po nakupih? Jaz sem sestavljala seznam in malo gledala ponudbo+cene. Ne bo poceni štos to nakupovanje, bo pa balzam za dušo :)- Komaj čakam september, ko se bova z :love: resno podala v akcijo. Do takrat pa je treba šparat. Pa še to moram razmislit, če se mi splača paket vzet al bi raje denar.

No, fajn bodite, upam, da ne bom edina decembrka tu na forumu.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Decembrke
31.7.2005 11:32:31   
mujcek
Pozdravljena!

Nisi edina decembrka na forumu, jaz samo čakam, kdaj se bo katera oglasila :)

No jaz se počutim dobro, vendar pa mi je bil zadnji teden zelooooo mučen; ta vročina me je ubijala :(

Dopust je na žalost že daleč za mano, sedaj pa še samo na :duda::duda: mislim. Bolj intenzivno sva pričela razmišljati o tem kaj bo potrebno, kaj bi kdo podaril ali posodil, kaj bo treba kupiti; v glavnem čisto me je že ta mrzlica dobila.

Trebuh je že gromozanski in ko sem šla v MB po nakupih za nečim večjim za bušija pokrit me je še avto pustil na cedilu in potem je popravilo avta bilo na prvem mestu, oblečem pa si tiste tri cunje, ki so še nekak primerne :)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Decembrke
31.7.2005 14:21:06   
kofetek2010
Pozdravljene,

*pri meni nič novega :) bebica razgraja, tako da imam že probleme, ko želim zaspat :)
*morfologija je OK, baje je :roza: in že prehiteva pri kilaži ;)
*v roku 14 dni nameravam še na 3D UZ :)
*jemljem sirup Legofer, ja železo se mi je že poslabšalo :(
*na srečo se v zadnjem 1 mesecu nisem tako razlezla in mi še ni bilo spet potrebno večjih cunj kupit :)-
tudi mene počasi grabi nekupovalna mrzlica, ne morem se upret in sem že kupila neke kapice, nogavičke in bodi I love dad :)-
*pri večjih nakupih se brzdam in si dopovedujem, da brezveze, da kupim že sedaj, kr mogoče bodo pa dobili kakšno novo kolekcijo in potem bom vsa nesrečna :)-
*najbolj me "skrbi" voziček ne moram se odločit med Mutsy, Stokke in Quinny 8) stolček za v avto, posteljico in previjalno že imam naštudirano 8) *nakupovat zares bomo tudi mi začeli šele konec septembra ali v oktobru ;)

*naslednjo kontrolo pri G imam v septembru, saj je G na dopustu ;)
*vročina me ne muči, saj jo imam rada, jamrala bom takrat, ko bo mraz in bom vsa debela, okrogla, ter težko pokretna :)-

uživajte, kjer koli že ste!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Decembrke
31.7.2005 17:59:41   
tinkamiška
Da vas malo pozdravim decemberke:rozica:

Jst počasi capljam za vami sem namreč v 19t, 11.8. imam morfologijo, upam, da se bo videl tudi spol in, da bo z :duda: seveda vse vredu.

Midva pa greva ta teden v Graz po voziček in lupinico, ker nama ne morejo zagotoviti, da bo septembra še na zalogi:zmeden:

Me pa drugače zelo boli spodnji del trebuha, podobno kot pri O in če se peljem v avtu po kakih rukerjih me še posebej boli:zmeden: upam, da je to zaradi širjenja vezi maternice.

Tudi meni je vročina mučna in komaj diham, danes je bil prav super dan in sem prav uživala:)

Lepo se imejte in vaše pikice tudi:)

Tinka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Decembrke
31.7.2005 20:39:42   
Yasminka
Ola!
Sem se pravkar vrnila iz dopusta. Se dobro, ker sem ze skoraj "prerastla" kopalke. Busi je ogromen, v hlace ki sem jih nosila 3 tedne nazaj se sploh ne spravim. O kilah sploh nocem vec razmisljat.
:duda: pa me ze pridno brca. Najraje ima jutra in vecere. Komaj pa cakam, da bo gibe zacutil tudi :love:.
Po nakupih sem ze nekaj hodila, vecino pa bom dobila od prijateljic (prav tako posteljico in lupinco). Zato bom verjetno vzela kar denar in ne paketa.
Ste ze kaj razmisljale o vozickih? Malo ze gledam po razlicnih katalogih in se odlocam za model.
Lep pozdravcek
J

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Decembrke
1.8.2005 9:58:57   
Kofi
Pozdravček tudi od mene!
Tudi jaz sem mislila da ste vse na dopustu :)

Morem vam povedat, da sem bla v soboto v Avstriji, sva šla z :love: gledat vozičke in podobno. Pri nas so definitivno ceneje. Sva bla v Kiki in je voziček od Quinnija 450 EUR. Pri nas ga zdej dobite za cca. 60 jurju. Tudi ostale stvari sva mal pogledala in ne vem če se gori splača kaj dosti kupovat. Če imate čas in voljo se pa kr zapeljite gor, ker vem, da se morete same prepričat ;) pa lepo je po trgovinah hodit. Vsaj takrat, ko je tko vroče zunaj in doma.

Se mi pa zdi da cunjic za nosečke sploh ni veliko na voljo. Al pa so vse take da zgledaš kot neko nebogljeno bitje ;) se vam ne zdi?

Kje je december?! Se mi zdi še ful daleč, čeprav mi vsi pravijo, da bo takoj tu. Drugače pa uživam v nosečnosti!

Uživajte tudi ve! pozdravček! Pegica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Decembrke
1.8.2005 10:17:54   
mml
Evo še ena decembrka, ki "trpi" v službi. Moj dopust je bil v aprilu, se pravi v prvih tednih nosečnosti, naslednji del bo pa nekje v septembru.
Sicer sem relativno OK, danes se mi sicer neznosno vrti, drugače se ne smem pritoževati. Prejšnji teden sem imela morfologijo, kjer je vse tako kot mora biti :bravo: 9nebesa, dete je priemrno veliko, še vedno kaže, da bo :roza:, ampak povsem 100% ginekologinja ni, ker je dete stiskalo noge skupaj.
Kar se opreme in oblačil tiče se še nisem ničesar lotila in čakam na oktober, ki je predviden za izbiranje imena, materinsko šolo, nakupe in še marsikaj drugega, me je kar malo groza :zmeden:, da mi bo zmanjkalo časa.
Sicer otroček pridno brca in razgraja po mojem trebuhu, prav krepko se ga čuti že tudi čez trebuh, tako da ima tudi bodoči očka :love: kaj od tega. Edino kar mi ni čisto všeč so kilogrami, ki se za moje pojme prehitro nabirajo, do danes sem jih pridelal 4,5 glede na štartno osnovo :zmeden2:, tako da se bom morala vzet malo v roke in pazit na vmesne prigrizke, sicer bo decembra kriza. Počasi se bom morala spravit v trgovine in si nakupit kakšna nosečniška oblačila, zaenkrat še shajam s poletnimi oblekami in drugimi poeltnimi oblačili, samo ko se bo shladilo pa ne bom imela kaj obleči.
Vsem želim prijeten ponedeljek in sploh ves avgust

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Decembrke
1.8.2005 10:32:15   
arielca
Meni na srečo ni treba trpet v službi k delam v tisti sanjski službi, ki si jo poleti želi imeti vsak ;). Bo pa zato septembra mal večja kriza :(.

Sicer pa moj :duda: veselo brca, še posebej kadar počivam. Tako da kar drži, da ga moje gibanje uspava. Moj :love: je tut čist navdušen, ker mali na bit velik razgrajač.

Sicer imam pa v četrtek morfologijo, ker G šele pride iz dopusta in srčno upam, da bo vse OK. otem gremo pa čez vikend na :morje:.

Z :love: sva že kupila voziček, ker je mel BC akcijo (Quinny Speedi SX), danes sem pa ugotovila, da je v akciji še košara, tko da bova dokupla še to. Ostale nakupe bom pa opravla bolj počasi, oblekce bom dobila od sorodnic in od prijateljic, posteljico sem že ogleala pa čebriček pa lupinico pa... ma milijon stvari je še in me je včasih kar strah, da ne bom zmogla.

A je kakšna Gorenjka med vami, ki bo šla septembra ali oktobra tut v materinsko šolo?

No, zaenkrat dovolj.

Naj vas vročina ne utrudi preveč, bodite zdrave in vesele :nosecka: in božajte svoje buhije!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?