|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nove slikice
29.7.2005 21:28:59   
CIPRESA
...nastale danes popoldne pri možu doma. Ja vsakič ko greva na obisk, me matra tale bazen, v katerega pa nesmem skočit ampak le opazujem kako drugi skačejo.

Jaz pa 3 dni čez rok posedam okrog bazena.

CIPRESA :nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nove slikice
29.7.2005 21:42:39   
CatJa
Aaaah, tudi nam bi pasal taksen bazen 9nebesa

Ti pa se ze spravi rodit, kaj cakas :)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nove slikice
29.7.2005 21:50:25   
CIPRESA
O CatJa ko bi le lahko jaz odločala o tem!!! Bi šla že pred 14 dnevi.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nove slikice
29.7.2005 22:48:00   
Taša
Super slikice.. No že skozi vas berem Julijke (ker sem sama lanskoletna Julijka..) Cipresa, danes ponoči gremo na :morje:, ti pa glej da ne boš še kar v enem kosu čez en teden ko pridem nazaj..
Želim ti čimprejšnje in čimlažje srečanje z:duda:!

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nove slikice
29.7.2005 23:47:55   
Pikapolonica
Cipresa,

si pa ful luštna :nosecka:. (sem šla malo slikce pošnofat)

No, ne se sekirat. Čeprav te razumem - jaz sem rodila 6 dni čez... In evo me zdaj, še malo pa nazaj v službo... :((:((:((:((:((:((

LP, :pika:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nove slikice
30.7.2005 6:18:37   
CIPRESA
Taša tebi srečno na morju, pikapolonica to da hitro mine pa se zavedam in prav nič rada ne čakam tistega dne.
No pa jaz še rodila nisem.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nove slikice
30.7.2005 9:39:01   
morska deklica
Sem šla slikice pogledat.Si lušna nosečnica,pa slike poroke so tud super.Drži se ko po prišel dan D,pardon sedaj že lahko rečem ura D.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nove slikice
30.7.2005 9:39:24   
PBJ
CIPRESA, TVOJ:duda: ŽE VE, DA JE ZUNAJ PREVELIKA VROČINA... Malo bo počakal, da vročina nekoliko poneha.
Našega Jureta kopamo 3x na dan, da ga osvežimo, ker je prava groza. Mož je rekel, da naslednji otrok pa ne bo rojen poleti;).

LP, noge pa le malce namoči v bazenu:)-:)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nove slikice
30.7.2005 11:01:01   
Kety
Cipresa, a se ne kopas v bazenu?? Jaz sem sicer 4 tedne do PDP-ja pa se se vedno veselo namakam v domacem bazenu. Mi je celo G. priporocila, ker naj bi s tem pripomogla :duda: da se poskusi obrnit na glavo!
Ceprav se verjetno ne bo!

LP Kety

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nove slikice
30.7.2005 11:13:29   
CIPRESA
Veš kaj Kety bojim se da bi mi ravno takrat odtekla voda, pa nebi vedela. Mogoče malo kompliciram, ampak pomoje res nebi vedela ker pravijo da ne čutiš, ampak vidiš ker imaš mokro.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nove slikice
1.8.2005 14:09:58   
Kety
Aha,....sem mislila, da se bojis kakih glivic. Sej jest se bom tud pocas mogla mal nehat namakat, ker se lahko vsak cas zgodi!

LP Kety

P.S: Se itak beremo na forumu Avgustov, ane!:)-:bravo::)-

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?