Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rabim novega ginekologa 17.9.2010 9:59:23
|
|
|
|
marantz
|
Jaz sem pri Ireni Mohorko, v ZD Šempeter in ti je ne priporočam. Še posebej zato, ker berem da imaš razne ginekološke težave. Sej če si zdrav in rabiš samo občasne rutinske preglede je super, ker v njeni čakalnici nikoli ni gužve in običajno s pregledom hitro zaključiš. Sam ko se pojavijo problemi, pol pa kar neki mučka, pa s težavo te da na kake nadaljne preglede. Tudi pri obravnavi moje nosečnosti imam par pripomb, ampak to je že druga zgodba. Največ pohval sem slišala na račun Alenke Zavrtanik Čelan (Bolnica Šempeter), sam najbrž ne sprejema novih pacientk. Vsaj pred dvema letoma ko sem jo jaz potrebovala jih ni. Tudi o Lari Beseničar (ZD Nova Gorica) sem slišala kar nekaj pohval. Me prav zanima kje se boš vpisala, ker jaz sem pred dvema letoma kar iskala, pa me je potem Irena vzela, potem ko sem ji potrdila da še nimam osebne ginekologinje
|
|
|
|
RE: Rabim novega ginekologa 17.9.2010 11:33:48
|
|
|
|
kristinaj
|
lara beseničar pregelj v zd nova gorica je super...
|
|
RE: Rabim novega ginekologa 17.9.2010 11:55:38
|
|
|
|
marantz
|
IZVIRNO SPOROČILO: kristinaj lara beseničar pregelj v zd nova gorica je super... Ja, sam novih, kolikor vem ne sprejema!
|
|
|
|
RE: Rabim novega ginekologa 17.9.2010 12:31:24
|
|
|
|
AinR
|
malo neumesno vprašanje - v katerem tednu nosečnosti ponavadi beseničarjeva naroči na prvi pregled?
|
|
|
|
RE: Rabim novega ginekologa 17.9.2010 16:12:41
|
|
|
|
alda
|
Jaz imam dr Gergoleta v bolnišnici in je res če pa ima kaj fraj pa žal ne vem. pokliči, ti bodo sestre pomagale, saj so v ambulanti zelo prijazne!
|
|
RE: Rabim novega ginekologa 18.9.2010 12:25:44
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: AinR malo neumesno vprašanje - v katerem tednu nosečnosti ponavadi beseničarjeva naroči na prvi pregled? Mene je naročila na prvi pregled nekje v sredini 8 tedna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?