Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kako veste, da so zobki? 15.9.2010 22:05:01
|
|
|
|
biga
|
Živjo, sem prebrala o znakih za prve zobke, pa še zmeraj ne vem, ali se bodo zgodili pri moji 6-mesečni hčerki. Slini se že 3 mesece, rokice daje v usta, res pa je, da zadnje čase nese v usta vse, kar dobi v roke. Celo v lupinici se nagne naprej in grizlja pasove. Pa manj bi pojedla, je tudi to znak? Kako naj vem, če ji pogledam v usta? Pikic na dlesnih nima, torej?
|
|
|
|
RE: kako veste, da so zobki? 15.9.2010 22:06:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: biga Živjo, sem prebrala o znakih za prve zobke, pa še zmeraj ne vem, ali se bodo zgodili pri moji 6-mesečni hčerki. Slini se že 3 mesece, rokice daje v usta, res pa je, da zadnje čase nese v usta vse, kar dobi v roke. Celo v lupinici se nagne naprej in grizlja pasove. Pa manj bi pojedla, je tudi to znak? Kako naj vem, če ji pogledam v usta? Pikic na dlesnih nima, torej? Jih še ne bo!
|
|
|
|
RE: kako veste, da so zobki? 15.9.2010 22:19:31
|
|
|
|
branka81
|
moja pa že ima dva meseca pikice na dlesnih pa še kr nč..se ne sekiram,bojo že pokukal vn
|
|
|
|
RE: kako veste, da so zobki? 15.9.2010 22:20:51
|
|
|
|
Jassika
|
ne vem, naj pove kakšna z več izkušnjami... naš pikec ima pa že 2 meseca bele pikice zgoraj levo pa od zoba še z ni.... tko da ne vem kdaj misli prit ven
|
|
|
|
RE: kako veste, da so zobki? 16.9.2010 7:55:01
|
|
|
|
nikki09
|
moj je imel pikice spodaj od tretjega meseca dalje, ven pa je prvi zobek pogledal pri 6. mesecih
|
|
|
|
RE: kako veste, da so zobki? 16.9.2010 8:01:08
|
|
|
|
Hope2
|
Vsi ti našteti znaki, niso bili pri nas nobeno merilo za zobke. Slina, rokice, predmeti v ustih, vse to je lahko tudi znak normalnega razvoja otroka, raziskovanja.... posledično tlačenja stvari v usta, pa se čist normalno povečuje količina sline. Znak, da gredo zobki ven, je bila razdražljivost, tečnoba in povečana cartavost. Ponoči pa pogostejše zbujanje in žeja-hladna voda. Pikic pa naš ni imel nikoli , naredila se mu je luknjica ali zarezica. Pred tem pa je bila dlesen le napeta in po barvi drugačna kot drugje
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 16.9.2010 8:03:19 >
|
|
|
|
RE: kako veste, da so zobki? 16.9.2010 8:27:46
|
|
|
|
kristinaj
|
slinijo se zato, ker delajo dlesni, tudi dlesen se mora oblikovati preden pride zobek
|
|
RE: kako veste, da so zobki? 16.9.2010 16:09:56
|
|
|
|
Taddy78
|
Naš se nikoli ni slinil, nič dajal v usta (razen pri 2.mesecih rokice), naenkrat je pri 7.5mesecih, ko sem mu dajala za jest, zažvenketalo, ko sem dala žlico v usta (no edini pokazatelj da bodo pokukali zobki je bila vročina 1 teden prej).
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?