|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Letni dopust in potek pogodbe
13.9.2010 14:57:31   
roža03
Zdravo!!

V bolniškem staležu sem 3 mesece in 30.9.2010 mi poteče pogodba za določen čas.Ker vem da mi pogodba ne bo podaljšana me zanima kaj bo z letnim dopustom,ki ga imam še 25 dni.ali mi ga more plačati ali propade??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Letni dopust in potek pogodbe
13.9.2010 22:56:01   
ona
Med bolniškim staležom ti ne poteče pogodba in ti velja dokler si na bolniški.

Če imaš 25 dni dopusta ti do 30.9. pripada le sorazmerni del za ga porabit,to je da 25 dni deliš z 12 mesecev in pomnožiš krat 9 in dobiš koliko bi ga morala porabit(se mi ne da računat).
Dopust je po vseh zakonih treba porabit oz. ti morajo podaljšat pogodbo dokler imaš še dopust,lahko se zmeniš tudi,da ti ga plačajo,samo ne preko papirjev ali plačilne liste,ker se to ne sme oz. se sploh dopusta ne sme plačevatuser posted image

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2010 8:26:00   
roža03
to ne bo držalo!!ni več tako..ko pogodba poteče in če se delodajalec odloči da ne bo podaljšal dobim knjigo...je pa res da se morem takoj prijavit na zavod in se gleda povprečje zadnjih 12-tih plač in od tam izvira potem bolniška do porodniške,zato jaz dopusta ne bom mogla izkoristit,pustila jim ga tudi ne bomuser posted image

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2010 13:19:07   
ona
Potem pa naj ti ga plačajouser posted image

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2010 17:49:08   
daša
Če imaš pogodbo za določen čas,ki ti poteče 30.9., ti bo pač pogodba potekla, ne glede na okoliščine (bolniška). delodajalec je zakonsko ni dolžan podalšat. Prav tako ti bo propadel dopust, ker delodajalec ni kriv, da ga zaradi bolniške nisi mogla izkoristit. Izplačat se ga pa zopet po zakonu ne sme. Tako, da... ne vem kaj lahko storiš, edino, če imaš "prijaznega" delodajalca in se bosta uspela kaj "med vrsticami" zmenit.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2010 18:43:32   
Sonček in poletje
V njenem primeru se dopust lahko izplača in sicer sorazmerni del. je pa to odvisno od delodajalca. eni izplačajo eni pač ne.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu daša)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?