Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pralne kroglice bio ball 13.9.2010 8:39:26
|
|
|
|
mala maja
|
jaz jo imam pa sem več kot zadovoljna. Bomo počasi morali naročit novo ker se že prav vidi kako je malo kamnčkov notri. poraba praška se je zmanjšala za 2/3, fleki gredo vseeno lepo ven. če pa imam kakšen stroj cunj res umazanih, pa dam normalno mero praška + kroglo. Ravno ta vikend pa sem jo nesla seboj na vikend (pa jo imam več kot leto dni), kjer nimamo vodovoda ampak kapnico. Tako lepo opranih cunj že dolgo nismo imeli. Dišeče, mehke.....in oprane brez praška. Samo s kroglo. aja doma imamo pa tri fante, ki so na polno v blatu vsak dan No zame je to eden redkih mojih nakupov, ki so se obrestovali.
< Sporočilo je popravil mala maja -- 13.9.2010 8:40:00 >
|
|
|
|
RE: pralne kroglice bio ball 13.9.2010 8:43:34
|
|
|
|
SMT3
|
Jaz sem si jo tudi kupila ampak še čaka.Trenutno perem z oreščki in je res super.Tudi ne dam mehčalca,če pa so cunje res zaflekane pa dodam malo praška.
|
|
|
|
RE: pralne kroglice bio ball 13.9.2010 9:50:17
|
|
|
|
Rožica I
|
Imam komplet dveh krogel (kupila v akciji -50°), ki jih uporabim, če imam nabito poln stroj- drugače samo eno. Ne uporabljam mehčalca, le za kuhanje oz nad 60° dodam malo praška, drugače krogle zadostujejo. Mislim, da je to naložba in pol- tako za zdravje in denarnico kot za okolje .
|
|
RE: pralne kroglice bio ball 13.9.2010 11:00:02
|
|
|
|
Maya80
|
A mi lahko, da katera kakšno inf. kjee se da te krogle kupiti. A potem se ne doda ne praška ne mehčalca?
|
|
|
|
RE: pralne kroglice bio ball 13.9.2010 11:02:26
|
|
|
|
luka jan
|
Jaz jo imam in sem tudi zadovoljna. Uporabljam jo samo za temno perilo, svetle ponavadi perem s pralnim praškom. Tudi mehčalec dodam, ker mi je všeč, da mi perilo lepo diši.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?