|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kilogrami-že stotič :-)
9.9.2010 8:46:01   
Anonimen
Pred dnevi sme naredila test in sem noseča.. drugič oziroma ponovno po 5 letih. Glede na to, da imam 87 kg (začenjam že z najmanj +10 kg preveč), me je strah kako bo teža naraščala v nosečnosti. V privi nsoečnosti sem se zredila 12 kg. Prvi pregled imam konec meseca (no, takrat bo ginekologinja tudi najbrž potrdila nosečnost). A ima katera kje napisano kakšno "dieto"(joj čudno mi je dieta napisati med nosečnostjo) ozrioma nasvet kaj naj jem. Vem, 5 x na dan po malo, samo strqah me je, da otrok ne bo dobival dovolj potrebne hrane, ker glede na sedajšnjo kilažo lahko hitr pridem do 100 kg (kljub temu, da nisem glih majhne rasti :-) in bo to pomenilo okretnost.

Hvala za vaše nasvete.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kilogrami-že stotič :-)
9.9.2010 8:53:36   
bučkabb
o hujšaju med nosečnostjo ne razmišljaj, ker ni dobro

boš mogla jesti normalno, večkrat na dan po melem, zdravo hrano (kar pomeni čim več sadja, zelenjave in čim manj vmesnih pregriskov  kot so razni čipsi in sladkarije)

seveda se boš zredila med nosečnostjo, boš pač potem mogla trdno delati (telovadba), da boš prišla na željeno težo, sedaj med nosečnostjo pač to ne gre

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kilogrami-že stotič :-)
9.9.2010 19:02:40   
Patty81
Živjo!

O hujšanju raje res ne razmišljaj...ampak skušaj jesti čim bolj zdravo, izogibaj se čipsom in podobnim stvarem...doma imej sadje in se raje s tem baši, ko boš lačna med glavnimi obroki :).
Dvomim, da bi otrok dobil premalo stvari...meni so rekli, da on najprej poskrbi zase...kot ene vrste zajedalec v tebi...prej bo tebi zaradi tega kaj zmanjkalo kot pa njemu. Lahko pa dodatno piješ kakšne dodatke k prehrani za nosečnice in bo sigurno dobila ta pravo hrano ;)

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kilogrami-že stotič :-)
9.9.2010 20:42:00   
benika
Jaz sem začela nosečnost s slabimi 100 kg. Sedaj, natanko 1 teden po porodu, jih imam 80. Med nosečnostjo sem dobila gestacijski diabetes in sem pristala na dieti. In kile so se topile, namesto da bi rasle. 1 teden pred porodom sem imela 89 kg.

Dieta je zdrava, ni pretiranega odrekanja hrane. In če se ne želiš zrediti, potem poizkusi jesti po načelih te diete. Jej vsaj 5x na dan, izogibaj se sladkih stvari, hrane iz bele moke, navadne testenine, riž in kruh zamenjaj s polnozrnatimi, izogibaj se mastnega mesa, sladkega sadja...

Je težko, vsaj meni je bilo, ker sem rada jedla. Ampak se človek navadi in določene stvari ti potem niti ne pašejo več.

Deklica pa se je rodila čisto lepih manekenskih mer, ne prelahka, ne pretežka.

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
9.9.2010 21:10:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kilogrami-že stotič :-)
10.9.2010 8:38:02   
zita
hvala punce za vse odgovore, sam meni neki ni jasno..kako trebuh raste, kg pa gredo dol ... Čaki nisem tko slaba v matematike, -)
kakšna dieto se pa dobi če imaš diabetes..


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: kilogrami-že stotič :-)
10.9.2010 13:57:31   
lily32
Saj ti je napisala, kakšna je dieta:
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Dieta je zdrava, ni pretiranega odrekanja hrane. In če se ne želiš zrediti, potem poizkusi jesti po načelih te diete. Jej vsaj 5x na dan, izogibaj se sladkih stvari, hrane iz bele moke, navadne testenine, riž in kruh zamenjaj s polnozrnatimi, izogibaj se mastnega mesa, sladkega sadja...



(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
23-letnica ima 10 otrok, želi jih še 100
Mama, ki ima že 10 otrok, jih želi imeti še 100, da bi izpolnila svoje sanje, da bi imela "največjo družino na svetu"....




Vozicek
Tehtnica25

Kateri vozicek vam je bolj vsec, oz. katerega imate?

Vozicek s tremi kolesi (48%)

Vozicek s štirimi kolesi (52%)


Število vseh glasov: 492

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!