|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   čebriček- kako oprati lase?
27.7.2005 16:38:41   
Naja31
Moj sonček se vse od prvega kopanja do danes nikakor ni mogel odločiti ali mu je kopanje všeč ali ne? :zmeden: Med kopanjem je vedno tak izraz na obrazu imel, da nikakor ne moreva pogruntati ali mu je všeč ali ne. Kakšnih vriskov od navdušenja niti slučajno ni bilo.
No, in nekaj dni nazaj se je očitno odločil, da mu ni všeč. Že nekaj večerov zapored začne v banjici jokati. Sem mislila, da ga kopava prepozno in sva premaknila na 15 minut prej, na 19h. En veecer je bilo ok, drugi spet jok.
Pa sem pomislila, da bi danes poskusila s čebričkom. Mogoče mu bo pa to bolj všeč.
Imam pa eno vprašanje: kako naj mu v čebričku umijem lase?

Hvala,
Lp, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   čebriček- kako oprati lase?
27.7.2005 17:37:48   
Anonimen
Naja31,
jaz kar s tisto prosto roko zajamem vodo in mu lepo polijem po glavici.
Sicer mu zaenkrat nismo ful milili lask, ampak tisto malo mila enostavno parkrat polijem :bravo:

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   čebriček- kako oprati lase?
27.7.2005 18:50:42   
špelin@
Odkrito povedano ti ne znam svetovat, ker mi peremo laske le v banjici. Ni mi jasno, kako bi naši žverci, ki v vodi nori sem in tja, v čebričku pa skače, tam umila še laske :zmeden: No, malce ji ji h že polijem z vodo. Torej je za nas čez teden le namakanje v čebru, za vikend (ko je doma ati, ki pripravi banjico) pa plavanje ;) In umivanje las :)-

Moram pa priznati, da je naši mali piki čofotanje v banjici veliko bolj všeč od čebrička.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   čebriček- kako oprati lase?
27.7.2005 18:57:08   
pika**
svakinja mi je hotela kupit to noviteto, pa mi nikakor ni šlo, kako prato glavico v tem čebričku. zato sem ostala na banjci. moj je navdušen nad njo , ker lahko "plava".

špelin punca, kje se skrivaš ?:sloncek:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   čebriček- kako oprati lase?
27.7.2005 19:41:50   
špelin@
Še sem med živimi ;) Preberi moj včerajšnji post in boš videla, kako "guramo" - roke imam že skoraj kot orangutan (do tal) - od neprestane nošnje...

Pozdravček :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   čebriček- kako oprati lase?
27.7.2005 19:56:05   
Anja167
Saj lask mu ni treba prati vsak dan (razen če se ful poti, pa še takrat...). V čebričku ga sicer, na primer (gotovo pa se da tudi kako drugače), z eno roko držiš pod bradico, ki mu jo malo privzdigneš, z drugo pa za glavo zajemaš vodo in spiraš. Lažje je, ko otrok že sam drži glavico. Ni pa zadeva temeljita, zato smo mi prali vedno le z vodo, šamponirali smo samo, ko sva bila oba z očijem.
Joka pa med kopanjem mogoče zato, ker postane žejen?

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   čebriček- kako oprati lase?
27.7.2005 20:01:23   
Naja31
Evo, danes ni jokal med kopanjem ampak potem, pa se to zato ker je bil ze grozno zaspan in lacen. Saj verjetno ni banjica kriva, da joka. Zvecer bolj joka zato ker je zaspan in lacen.
Se pa zadnje dni resno bojujemo s temenci in mu vsak dan glavo namazemoo z maslom (po nasvetu pediatrinje) in mu jo zato zdaj vsak vecer umijemo tudi z milom. V cebricku bi to slo tezje.

Hvala
Lp, Naja


(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   čebriček- kako oprati lase?
27.7.2005 20:13:37   
Anonimen
Povsem enostavno...pranje glavice c čebričku, mislim. Jaz sem malega, preden sem ga dala v čebriček, zavila v brisačko, počepnila h čebričku, si ga položila na kolena, tako da je bila glavica nad čebričkom in mu laske dobro našamponirala in splaknila z vodo iz čebrička. Potem pa sem ga šele dala v čebriček. In fuuuul je užival!
Nojči:sloncek:

(odgovor članu Naja31)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   čebriček- kako oprati lase?
27.7.2005 20:19:25   
zi&mm
Naja31,
poskusi ga pol ure pred kopanje nahranit in šele na to v banjico - čebriček; kljub temu da ima veliko temenc mu z milom umi lase vsak drugi dan.
Žigec je dobil prejšnji teden temenca, namažem mu jih z mandljevim oljem dokaj debel sloj, ker ima veliko lask - dam na gazico ojle pa na glavico in čez kapico ter pustim do tri ure pred kopanjem tako in pol mu to razčešem pa sperem z bubchenovim otroškim šamponom in gre vse dol tako da naslednji dan jih ima zelo malo; to počnem vsak drugi dan, ker ni potrebe prav vsak dan ga z tistim oljem mazat.
Se pa kopa v banjici in to brez joka; jaz ga pol ure prej nahranim, pustim 10-15 minutk brez pleničke da se zbrca in pol v banjico po kopanju pa ga nahranim in spat; mi to počnemo med 21-to in 22-to uro (prej pohajamo).

Lp z :morje:

Mili

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   čebriček- kako oprati lase?
27.7.2005 21:11:47   
Mojca100
Jaz dam samo nasvet glede temenc. V Mercatorju se kupi glavniček - majhen, bel, ZELO GOST, cena: še ne 200SIT - in je odličen za razčecat temence!

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   čebriček- kako oprati lase?
27.7.2005 22:36:46   
Pupica
Naja najina Tia je bila velika zaspanka. Hkrati pa tudi velika ljubiteljica kopanja.
No in ker sva videla da je zvečer preveč utrujena sva ji kopanje prestavila na 18h včasih pa še prej.In je bilo vredu, najprej kopanje, nato igra, hrana in spat.
Glavico sva pa prala tako da sva jo nato z posebej pripravljeno čisto vodo splaknila lase.
Vendar pri enem 4-5 mesecu je imela že zelo dolge laske, tako da sva jo okopala v čebričku, nato pa prestavila v banjico(polegla in splaknila glavo.
Lahko pa si ogledaš naša kopanja od 8dni-10mesecev v albumu ČEBRIČEK:bravo::bravo::bravo:

LP

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?