|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   na pomoč!!!
27.7.2005 16:04:01   
Fifa
Punce pomagajte mi nekak!:((:((

Men je tolk slabo, da več ne vem kam naj se dam. Kakšen teden mi je bilo slabo zjutraj pa sem dvakrat šla bruhat pa jeblo ok. Zdaj pa mi je že v nedeljo blo cez cel dan slabo - braz bruhanja samo jest nisem mogla. V ponedeljek sem bruhala vse do popoldne, včeraj in danes pa kar čez cel dan. Shujšala sem za 4 kg.

A je to normalno ali obstaja kaj da bi mi blo boljš??

A je imela katzera od vas tudi tako hudo slabost???

Bojim se, da ne bo kaj narobe z :duda:, saj ne dobi hrane, če je jaz nimam tudi 5 minut v sebi.

Prosim vas svetujte mi kaj!!??:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   na pomoč!!!
27.7.2005 16:19:30   
jazz
Grickaj prepečenec in pij veliko vode. Ne bi bilo slabo, če bi šla v lekarno po kakšne zadeve z minerali. oz. naj ti v lekarni svetujejo. Dobro bi bilo če bi šla do gin. ker ko sem bila jaz v bolnišnici je bilo dosti takšnih s podobnimi problemi tam. V katerem tednu pa si? Ni dobro, ker res pikec ne dobi dosti skozi kri, če te tako matra. Upam, da se bo uredilo!

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   na pomoč!!!
27.7.2005 16:30:11   
Fifa
jutri bo 7t

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   na pomoč!!!
27.7.2005 16:32:42   
irena111
ja ubogica, to pa res mora hudo bit. Tud jaz mislim, da bi se mogla z zdravnikom posvetovat. Moja kolegica je mogla v bolnico it na infuzijo, ker lahko dehidriras. Ne bi te rada strasila amislim da jebolje da se posvetujes. Sedaj je v 9 mesecu in je rekla da so slabosti okoli 12 tedna povsem prenehale. Pa lep dan

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   na pomoč!!!
27.7.2005 16:59:50   
snežinka *
Jaz sem bruhala celi dan in celo noč , tak da sem mela lavor pri postli za vsak slučaj, če nebi sfolgala do WC-ja. V 4. mes. je nehalo.
Shujšala sem za 9 kg. Dvakrat sem bila v bolnici na infuziji zaradi dehidracije.Zato se pomeni s tvojim G. , ker ti dajo v infuzijo zdravilo proti slabosti in je za 2-3 dni boljše.Lahko spet papaš, čprav bolj malo.

Vendar ko sem prišla domov je čez dan ali dva spet jovo na novo : kozlitis

Enostavno moraš to dati skozi, čaka te LEPA nagrada
čez 9 mes

Probaj jesti prepečenec ali alber kekse.

Želim ti , da čim prej mine slabost:duda:

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   na pomoč!!!
27.7.2005 17:40:46   
pika_b
No jaz sem tudi ena tistih, ki sem do četrtega meseca več ali manj samo bruhala. V štirih dneh sem shujšala 4kg in po pregeldu pri G so me takoj napotili v bolnišnico.

Po moje je pametno, da se greš poakzat k svoji G, da ti preveri na urinu koliko še imaš zalog, v kolikor ti pojenjajo, boš morala na infuzijo.

Čim boljše počutje ti želim in čim manj bruhanja, čeprav vem, da je to ena velika nedloga.

lp, pika_b

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   na pomoč!!!
27.7.2005 17:42:53   
pika_b
Sem pozabila napisati. S tvojo :duda: ne bo nič narobe. :duda: si vzame kolikor rabi, zato pa si ti naslapšem in ti pojenjajo zaloge in je ogroženo tvoje zdravje.

Saj bo!

lp, pika_b

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   na pomoč!!!
27.7.2005 20:18:02   
Kety
Fifa, ce je tako hudo kot pravis pojdi vseeno do g. Problem je v dehidraciji...:duda: ze dobi hrano iz tvoje zaloge, ampak nevarnost je da ti dehidriras, se posebej zdej ko je tako vroce.

Jaz sem samo dva dni bruhala non stop in sem zvecer pristala v bolnici zaradi dehidracije. Po 5 flaskah infuzije mi ni bilo vec slabo niti enkrat! Mogoce pa bo tudi pri tebi ustavilo bruhanje in slabosti!

LP Kety

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   na pomoč!!!
27.7.2005 20:48:43   
katarin1
Lep pozdrav!
Žal vem kako se počutiš.Tudi sama sem dala to skoz.Vsak dan sem šla za dve ure v službo pa domov ker enostavno nisem zdržala.Šla sem k ginekologu in mi je dal tablete proti slabosti.Ful pomagajo, res.Pol bi pa lahko po 12 ur delala.

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   na pomoč!!!
27.7.2005 21:52:58   
Badeja
Ojla...

Tudi meni je bilo zelo slabo. Bruhala sem neprestano, tudi vodo, ki sem jo popila(izgubila sem 5 kg). Nato sem šla v bolnišnico, kjer sem 3 dni dobivala infuzijo in vitamine. Ko sem prišla domov mi je bilo še 1 teden slabo, potem pa se je stanje umirilo. ;) :)

Najbolje je, da obiščeš svojega ginekologa, ki ti bo povedal kaj je najboljše zate in za tvojega :duda:.

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
28.7.2005 7:45:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Fifa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   na pomoč!!!
28.7.2005 10:50:08   
jasnica
Tudi sama imam zadnjih 14 dni probleme s slabostjo in bruhanjem. Zjutri se zbudim s slabostjo,spat grem v enakem stanju, čez dan pa po vsaki hrani bruham.Shujšala sem sicer samo 2kg,ampak me skrbi kako bo šlo naprej. Sem v 11tednu,pa mi je čudno k mi je prvi mesec full pasal jest,pa nikol slabo,zdej pa dneve v wc preživljam.

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   na pomoč!!!
28.7.2005 13:25:07   
Fifa
Jaz sem pa včeraj poslušala nasvet ene od vas in sem jedla grozdje. Že proti večeru mi je bilo bolje, spala sem celo noč in zjutraj sem 2x samo malo bruhala (slino). Pol sem spet pojedla nekaj grozdkov, pol sem pa pojedla mlečni gres in vse je v meni ostalo!:bravo::bravo:

Čeprav se mi zdaj nekaj poskuša dvigovati po grlu vseeno probam zadržati in od te neznosne vročine grem mal pod osvežujoč hladen tuš. Potem bom pa kuhala zelenjavno župco. Kaj bo potem bomo pa še vidli!!:racka::racka::nosecka:

(odgovor članu Fifa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?