|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porod v MB porodnišnici
5.9.2010 16:47:44   
lampek
Pozdravljene nosečke!user posted image

Imam par vprašanj o porodu v mb porodnišnici, in sicer, a je katera rodila v tej porodnišnici pred kratkim?
Kako poteka zadeva v mb?
A so vas dali na klistir ali kar brez?
Če ste se odločile za epiduralno,kako je to potekalo?

Hvala da delite izkušnje z ostalimi....

Lep nedeljski popoldan še naprej! user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Porod v MB porodnišnici
5.9.2010 17:02:03   
donat
rodila v Mb, imela sem babico Barbaro, ki je zelo v redu, ampak saj so tam vsi v redu in prijazni. Ni pa bil klistir, vprašala sem vendar so rekli da ga ne dajejo. Tako da veliko potrebo kar imaš na postelji, babica pa stalno čisti.

Epiduralno nisem imela, je pa imela cimra in je bila zadovoljna.

lepo bodiuser posted image

(odgovor članu lampek)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.9.2010 13:29:26   
Zogca
Rodila v MB, vse fino fajn:)!

Drugače pa tudi jaz nisem dobila klistira...za epiduralno pa se nisem odločila. Tiste, ki pa so jo imele, so bile zadovoljne!:)

pozdravček!user posted image

(odgovor članu donat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.9.2010 17:05:17   
tinki31
Pozdravček tudi iz moje strani!
Tudi jaz sem rodila v Mariborski porodnišnici, sicer bo 6.10 že pet let odkar se je
rodil naš korenjak Vid.  Bila sem zelo,zelo zadovoljna. Klistira nisem dobila, niti ni bilo nobenega govora okrog tega.
Sem pa imela epiduralno, za katero pa vprašanje, če se bom zanjo odločila tudi sedaj v drugo. V marcu pričakujemo namreč novega ČLANAuser posted image !
Nekako samo par zaporednih popadkov nisem čutila tako zelo močnih, vsi nadaljni pa so bili kar precej hudi. Je pa res, da mi namerno niso dovajali analgetika za odvzem bolečine, ker se je otroček lepo spuščal in je porod lepo napredoval.V kolikor bi mi dovajali več analgetika in s tem odvzeli bolečino, bi se lahko otroček zagozdil,v porodnem kanalu, sama nebi čutila popadkov, nebi mogla pritiskat in porod bi morali dokončati z vakumom.
Zato sem mnenja, da se skoraj zagotovo sedaj v drugo nebom odločila za epiduralno.

Želim vam vsem, ki ste v pričakovanju en krasen dan...

(odgovor članu Zogca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.9.2010 19:07:56   
Taddy78
Tudi jaz sem sicer ena tistih, ki je rodila pred 5.leti, ampak isto ni bilo klistira, epiduralno bi takrat lahko dobila, pa sem jo pogumno zavrnila. Čez 2 uri lepo prosila, če jo lahko dobim, a je že bilo prepozno user posted image  . V glavnem je bilo v porodni, s pomočjo babičarja Bojana vse lepo (če odmislim popadke) in prav.

(odgovor članu tinki31)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.9.2010 18:25:49   
aknela123
jaz sem rodila lani v mb in če bi še enkrat, bi ponovno šla tja. ni pa mi jasno, kaj se to pogovarjate o nekem klistiru, kot pred tridesetimi leti. ali mislite svečko ali kaj?

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.9.2010 21:11:59   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

jaz sem rodila lani v mb in če bi še enkrat, bi ponovno šla tja. ni pa mi jasno, kaj se to pogovarjate o nekem klistiru, kot pred tridesetimi leti. ali mislite svečko ali kaj?

Kolko berem po forumih, v večini porodnišnic še vedno nosečko pred porodom "sklistirajo"...

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?