|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   M zamuja, test pa nič
27.7.2005 8:10:59   
baby23
Danes zjutraj sem naredila test CB in doživela šok:((. Čisto sem bila že prepričana da sem noseča, kajti M mi prvič zamuja; cikluse imam redno (na 28 dni), enkrat se mi je zgodilo, da je prišla 2 dni prej, to je pa tudi vse. Dobiti bi jo morala v ponedeljek, ker je še včeraj ni bilo, sem danes naredila test, ta pa nič :(
Imela sem tudi vse predznake za prihajajočo M, tako da sem bila skoraj prepričana da bo prišla, potem pa na moje presenečenje nič - seveda sem se začela veseliti, da nama je z možem končno uspelo.

Zanima me, če sem test morda naredila prekmalu, ali celo narobe (šele kasnje sem ugotovila, da sem ga v urinu v lončku držala le 5 sekund, piše pa 20)? Pa še nekaj me zanima: če bi morala M dobiti v ponedeljek ali mi potemtakem danes zamuja 2 ali 3 dni??? Ja, mi je kar nerodno, ko taka glupa vprašanja postavljam:ups:.

Druače imam pa naslednje znake: rahle slabosti, boleče prsi, zaspanost.

Zahvaljujem se vam za vse odgovore in vas lepo pozdravljam.

Razočaranka :(

P.s.: prosim ne mi zamerite mi, isto sem napisala tudi na M.O.N.-u
Neposredna povezava do sporočila: 1
   M zamuja, test pa nič
27.7.2005 8:18:20   
Natasa-6
Poskusi test narediti še enkrat, jaz sem naredila baby check (ne vem, ali sem prav napisala), sta dva v kompletu, pa še pol cenej je od CB. Naredila sem ga popoldan, 5 dni po izostanku, pa mi je pokazal nosečnost, potem pa še naslednji dan zjutraj, da sem bila res prepričana. Poskusi, menda pokaže že prvi dan izostanka. Mislim pa, da se šteje tako - dan, naslednji dan potem, ko naj bi dobila M, je prvi dan izostanka. Držim pesti, pa javi rezultat!

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   M zamuja, test pa nič
27.7.2005 8:45:12   
Andy13
Možnih je več odgovorov:
- da si res noseča, vendar imaš v krvi premalo nosečnostnega hormona in je zato test negativen. V tem primeru počakaj par dni in ponovno naredi test, lahko tudi drugega
- da ti M res zamuja, vendar bo tudi prišla. Včasih tudi zaradi psihičnega pritiska - želje po otroku, zamudi. Slednje se je zgodilo tudi meni, da mi je M zamujala 10 dni, vendar je potem vseeno prišla, pa ciklus sem imela reden na 28 dni.

No, seveda upam na prvo! :miska::miska::miska:
SREČNO!
Andy

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   M zamuja, test pa nič
27.7.2005 8:49:43   
tina104
Poskusi še z enim testom, verjetno si ga res premalo namakala.
Ker če je M drugače res točna, je veliko možnosti, da si noseča.
Če pa test pravilno uporabiš, bi naj bil natančen. Vsaj pri meni je bilo tako (sem porabila preden sem zanosila kar nekaj testov; M ni in ni bilo, testi pa skozi negativni; ampak jaz sem komaj sčasoma skapirala, da moje M niso več redne).

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   M zamuja, test pa nič
27.7.2005 9:21:03   
rinty
Vse je možno, tako kot so napisale predhodnice. Meni M tudi še vedno zamuja a že trije testi so mi nažalost pokazali negativno. :zmeden2:Ne vem kaj se to dogaja in zakaj nas ta grda :hudicek: tako heca in muči: nej že pride, da gremo v nov bolj, seveda pa navijamo, da sploh ne pride za 9 mesecev!!!!:bravo::bravo::bravo:

Držim pesti zate, da si nosečka, test pa le ponovi npr. v petek ali soboto in obvezno nam sporoči!

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
27.7.2005 10:30:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baby23)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   M zamuja, test pa nič
27.7.2005 12:00:52   
kati1
Ojla

test bo najbolj siguren po treh ali štirih dneh izostanka. Prej je velika možnost, da pokaše negativno, zaradi premalo hormonov (mislim, da to piše tudi v navodilih!). Ti kar kupi še kak test in ga naredi v petek. Pol pa ukrepaj naprej.

Držimo pesti, da bo :duda:

K

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   M zamuja, test pa nič
28.7.2005 8:54:45   
baby23
Včeraj je po nekaj minutnih bolečinah prišla tečka rdečka :hudicek: - gremo v nove boje, ni kaj :rozica:! Jaz sem optimist :)

No, dobra novica je to, da grem v nedeljo na :morje: in da bo do takrat že šla, tako da bomo na počitnicah lahko veliko :sloncek::sloncek:

pa-pa

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   M zamuja, test pa nič
28.7.2005 10:48:43   
Andy13
Baby, uživajta na dopustu! :sloncek:

(odgovor članu baby23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?