Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krvavitev konec prvega trimesečja 1.9.2010 13:59:39
|
|
|
|
zvezdan
|
takoj pojdi na urgenco. Ko sem imela ss mi je na začetku pritekla sicer le kapljica ali dve krvi (ne tako tkivo) potem pa nič več...no in je sledila abrazija Pojdi čim prej že zaradi sebe da boš mirna.
|
|
RE: krvavitev konec prvega trimesečja 1.9.2010 14:22:32
|
|
|
|
Naja31
|
Se strinjam. Takoj k zdravniku.
|
|
|
|
RE: krvavitev konec prvega trimesečja 1.9.2010 15:12:32
|
|
|
|
tanjusi
|
Mene skozi spremljajo vnetja in sem že tudi imela krvave nitke v izcedku, pa enkrat bi lahko rekla tako kot si ti rekla , en tak majhen mogoče manj kot 1cm tkiva, sem se ful prestrašla, pol pa spet nič, sem z zeelo velikim strahom šla na pregled, pa je blo z otročkom vse ok in je rekla da je pač vnetje , pa tudi kake vaginlitete so tako grobe da poškodujejo tkivo in imaš krvavo...No tok da te potolažim da lahko da je vse ok... Aja imela sem pa jaz tako ne zelo svežo kri, bol tako rjavkasto...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?