Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: štiriletnica in dojenček 31.8.2010 14:11:42
|
|
|
|
bučkabb
|
to po moje ni nič takšnega, pač ji niso zanimivi in v interesu dojenčki mi tudi imamo sosedovo pupo staro 6 let večkrat na obisku in naše male pupe niti pogledala ni, sploh si jo ni upala dotakniti, je kr bežala pred njo dokler je bila dojenček sedaj ko je naša stara 2 leti pa se veselo igrata skupaj in jo ima rada in ni nobenih težav več. nikar jo ne silite v nekaj kar ji ni zanimivo, ji bo samo po sebi postalo slej ko prej...
|
|
|
|
RE: štiriletnica in dojenček 31.8.2010 21:21:47
|
|
|
|
slovenka
|
mislim, da je tole dober nasvet Pa verjetno je še malo ljubosumja zraven...
|
|
RE: štiriletnica in dojenček 1.9.2010 7:10:45
|
|
|
|
tweety83
|
ne me narobe razumet - sej je nobeden ne sili - to je vse na lep način ok - ji bomo dali še malo časa,pa da vidimo,samo jaz še vedno trdim da je delno takšna tudi zaradi odnosa njenih staršev do dojenčka - če bi videla njih kako se igrata in vsaj malo ukvarjata z njo, bi se ona verjetno tudi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?