Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Svetujte - Katero št. čevljev mu izbrati? 30.8.2010 12:35:50
|
|
|
|
florecita
|
Pozdravljene! vedno, ko kupujem preko spleta sem v dilemi, katero št. izbrati. Ne toliko, katero številko, problem se pojavi recimo v predzimskem, in jesenskem času - torej zdaj , ko bi rada otroku kupila nekaj obutve za zimo. Zdaj pred dvema tednoma je začel nositi št. 28 (Cicibanovi modeli), in ima recimo še malo ''lufta'' , 27 cicibanova mu je premajhna oziroma zelo na knap... katero št. zimske obutve bi kupile ve na mojem mestu? 28 ali 29? cicibanovo recimo ( ker vem po velikosti št., te se mi zdijo nekoliko večje od ostalih proizvajalcev) Ker pozimi ima otrok še kakšne debelejše nogavice,..in potem si mislim, da je OK, če ima malenkost večjo obutev... zdaj, če mu pomerim kakšno obutev, on itak reče da mu je prav, samo v primerih, ko mu je čevelj LEP oziroma tisti,ki si ga je zamislil... kakšen predlog? jaz se bolj nagibam k 29. ker je zima oziroma mrzlo lahko še tam do marca,...
|
|
|
|
RE: Svetujte - Katero št. čevljev mu izbrati? 30.8.2010 12:45:16
|
|
|
|
urška
|
jaz sicer ne bi kupovala naprej, ker sem se samo enkrat uštela. sicer pa, a sedaj sploh že dobiš tisto pravo zimsko obutev? mislim a se že prodajajo zimski modeli?
|
|
|
|
RE: Svetujte - Katero št. čevljev mu izbrati? 30.8.2010 13:21:11
|
|
|
|
barbi007
|
se prodajajo ja, samo ni ne vem še kakšne izbire. Naš prerase številko čevljev nekje na pol leta, tako, da je zdaj nosil spomladi že 28, za zimo mu bom pa kupila 29. Sicer koliko sem slišala, imata ciciban in bambi za eno številko večje modele, tako da je to zdaj vprašanje. Probaj mu obut 29 tudi druge firme, pa boš vidla. Ker do zime sta še dva meseca in mu nogica lahko še malo zrase. Jaz bi kupila verjetno večje, če mu niso ne vem kako zelo prevelike in če mu ne stojijo kot plavutke na nogi , ker se zima lahko zavleče tam do marca naslednje leto. lp
|
|
|
|
RE: Svetujte - Katero št. čevljev mu izbrati? 30.8.2010 13:52:24
|
|
|
|
miapia
|
Nisem za kupovanje sploh čevljev preko spleta. Sploh ne za otroka. Grem v trgovino, kjer ji zmerijo nogico, ji čevelj obujem, s prstom poskusim, koliko ima prostora, to preveri še prodajalka in to je to. Še jaz ne morem kupovati, čeprav imam nogo 36, kakšen model je 35, drug pa 37.
|
|
RE: Svetujte - Katero št. čevljev mu izbrati? 30.8.2010 16:27:41
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz si pa ne upam kupit preko spleta.
|
|
|
|
RE: Svetujte - Katero št. čevljev mu izbrati? 30.8.2010 16:31:22
|
|
|
|
ledenaa
|
ne bi rajši počakala na zimo Takšno kupovanje naprej je čisti nesmisel
|
|
|
|
RE: Svetujte - Katero št. čevljev mu izbrati? 30.8.2010 20:16:52
|
|
|
|
kajajaka
|
čevlje za otroka (in zase) kupim, ko jih rabim - zimske torej pozimi in nikoli preko spleta, ker so številke tako različne, da moraš imeti že kar srečo, da zadaneš pravo. Otroku v trgovini nogico izmerimo, čevlje v trgovini obujemo in ga pustimo par minut v njih, da vidiš kako hodi ali mu sploh model odgovarja. aja, še to, Naša dvoletnica je lani imela 6 mesecev enako veliko nogico, potem pa ji je v dobrem mesecu zrasla za 3 številke (19 na 22). Sedaj spet že pol leta "stoji" na 22. in pojma nimamo kakšno številko bo potrebovala čez 2 meseca.
< Sporočilo je popravil kajajaka -- 30.8.2010 20:19:12 >
|
|
|
|
RE: Svetujte - Katero št. čevljev mu izbrati? 31.8.2010 10:45:30
|
|
|
|
kiss 4 me
|
jaz si tudi ne bi upala preko spleta naročit (razen mogoče copatke, ki jih lahko, če so ji preveliki, kasneje nosi) tudi sam ciciban ima različne modele: večje in manjše pri geox sva zadnjič nekaj probali in primerjali in sta dva različna modela št. 25 in 26 bila identične velikosti... pa enkrat sem ji čevlje pri cicibanu na razprodaji kupila, zelo lepi in prijetni so se mi zdeli ji prinesem dobom: "mami tišči" - otrok star 2 leti si tega glih ne bi izmislil pa sva že obe laufali nazaj v trgovino
|
|
|
|
RE: Svetujte - Katero št. čevljev mu izbrati? 31.8.2010 13:45:59
|
|
|
|
jaša2
|
tudi jaz ne bi kupovala preko spleta. še zase si včasih težko naročim, da mi res ustreza številka, ker je veliko odvisno od modela čevlja. naša ima št.25, pa naletimo tud na kak model, kjer ji 25 nikakor ni prav in rabi večjo št. - ali pa obratno. v glavnem, mi z našo gremo vedno pomerit čevelj - se mi zdi pri otrocih ful pomembno, da sprobajo čevelj, tud glede udobnosti, kak ustreza njeni nogi...
|
|
RE: Svetujte - Katero št. čevljev mu izbrati? 31.8.2010 13:54:33
|
|
|
|
mišk
|
Sej ponavadi so na spletnih straneh tudi tabele, za kolikšno dolžino stopala (v cm), naj bi bila katera številka. Jaz sicer še nisem kupovala čevljev preko spleta, a če otrok nima nekih posebnosti (recimo visok nart) in so objavljene natančne tabele za preračun številk, bi kupila, če bi bila ugodna ponudba. Sploh pa pri meni ni problema, če kupujem za starejšo, pa lahko v primeru da sfalim cifro nosi potem ta mlajša. In na tvojem mestu bi vzela večjo številko.
|
|
|
|
RE: Svetujte - Katero št. čevljev mu izbrati? 2.9.2010 21:19:43
|
|
|
|
anika87
|
Večinoma si dobila nasvete, da ne kupuj prek spleta, jaz pa ti bom probala pomagat s svojim razmišljanjem o številki... Moj Nejc nosi zdaj 20 Bambi, ampak so mu že knap in mislim da bi zimske že kar 23 kupla, ker če so mu 20 zdaj premali, se pravi da ima 21, + 1 številko za debele nogavice, + 1 številko da bojo prav do konca zime, ker jih preraste v nekaj mesecih... Bom pa seveda šla z njim v trgovino in premerila in se posvetovala s prodajalko... Copatke pa bomo verjetno kupli 22, sploh za v vrtec, ker v igralnici ne bo mel termo štumfkov... saj majo toplo.
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?