|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ljubosumje sina
26.8.2010 13:13:50   
rokii
Zanima me, če katera ve... sicer vem da je plod zaščiten.
Sin me po nesreči med spanjem brcne v trebuh, sicer je ta malokdaj. Enkrat je po nesreči spustil nogo na trebuh. Včeri pa je položil roko na trebuh pri popku in se dvignil; takoj sem ga zaustavila in rekla da to ne sme več ponoviti. Odgovoril je da ni hotel in da je ponesreči,.... zdi se mi da postaja ljubosumen....

Zdravnica  mi je povedala da ni nič narobe, da je plod zelo dobro zaščiten; situacija bi bila dugačna, če bi imela prometno nesrečo. Takrat lahko pride do poškodb. 

Zanima me, če je imela katera ta problem...........?

Hvala in lp

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 26.8.2010 13:48:29 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LJUBOSUMJE SINA
26.8.2010 13:22:48   
Anonimen
kolk je pa star ta tvoj sin?

(odgovor članu rokii)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.8.2010 13:50:59   
Anonimen
Pretiravaš. Vidiš neko ljubosumje ki ga sploh ni

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2010 14:28:34   
ajsek
Pretiravaš, poleg tega pa tudi sama ustvarjaš okoliščine, v katerih bo sin res postal ljubosumen. Saj razumem, da te skrbi za plod, ampak to ne pomeni, da se orok ne sme več trebuha dotaknit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.8.2010 16:07:29   
rokii
Star je 3 leta in si zelo želi sestro ali brata,....ampak na trenutke se mi zdi da ve da potem ne bo edinček. Je pa zelo razcrkljan. Dovolila sva z možom, da izbere ime  za sestrico in ga je z veseljem.

(odgovor članu ajsek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.8.2010 20:38:40   
krokar
Ah, ob rojstvu bo zagotovo prisotno ljubosumje. Poskusi ga čim več vklopiti v nosečnost. Naj te boža potrebuščku, ker ima to dojenček rad. Daj mu na rokice kremico pa naj te malo namaže po trebuščku...in podobno. Pred rojstvom mu kupi igračko, ki mu bo všeč. Ko bo prišel v porodnišnico pogledat dojenčka pa mu reci, da je to darilo prinesel s seboj bratec posebaj zanj. Pri moji sestri je to dobro vžgalo, da je laže začel sprejemati novega družinskega člana.
Sama sem v 33t in imam hšero, ki ima 13mesece. Večkrat se zgodi, da me brcne v trebuh, ali se vrže name, pa veliko jo dvigujem in nosim... Pa je moja nosečnost 1A. Vse je ok in na svojem mestu!! Očitno je plod res dobro zaščiten!!
Nič bat vse bo OK

(odgovor članu rokii)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.8.2010 15:37:52   
rokii
Hvala KROKAR,
bom 100% poskusila.user posted image

(odgovor članu krokar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.8.2010 19:10:36   
benika
In v čem ti opaziš, da je ljubosumenuser posted image Mislim ene pa delate iz muhe slona.

In ne, ploda ne bo poškodoval, to je samo v glavi.

(odgovor članu rokii)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.8.2010 20:15:20   
mamamajča
Si hotla rečt, da se ti opre na trebuh, kadar se hoče vstat? In te najbrž to zaboli....

Poznam, moj tudi to naredi, ko se carta pri meni, al pa je nepreviden in skoči. Sem se pa jaz naučila bit bolj previdna, tako da predvidim in ga pravočasno ujamem. No, ampak jaz sem zdaj že proti koncu nosečnosti.

Če se veliko govori o dojenčku, zna bit, da ga že kaj matra.
Ti lahko iz prve roke povem, da je ljubosumje (ne glede na predhodnice) lahko prisotno- moj je star tri in pol in je začel s tem, ko se mi je že poznalo in so me ljudje spraševali. Ker so vsi naenkrat samo še o dojenčku.
Potem smo se pa odločli postavit posteljo, nekaj cunjic sva oprala in sem ga vključila v to, mi je pomagal dat vrtiljak na posteljco in se počutil izjemno koristnega. Zdaj se pa zaveda, da bo kmalu velik brat in se nadvse veseli.

Kar se tiče ploda- mislim, da mu nima kaj bit. Pazi pa na take nepredvidene gibe vseeno.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.8.2010 22:26:55   
Anonimen
Krokar super odgovor!

Rokii, sama sem imela podobne težave, ko me je večkrat brcnil v trebuh med počitkom ali igro, tudi udaril me je vanj, vse po nesreči, a je vseeno bolelo ... pač počel je tisto, kar je počel pred nosečnostjo. Večkrat sem ga opominjala, da naj tega ne počne, naj bo bolj previden ipd. in čez čas se ga je prijelo. Sem ga pa vključila v nosečnost od samega začetka - kazala slikice UZ, mu dajala rokico na trebuh, da je čutil premikanje, pustim mu tudi, če me kar sam od sebe pride božat po trebuhu in na splošno mu veliko govorim o dojenčku - kje bova našla prostor zanj v sobici, kam bova dala oblekice, katere igračke bo delil z njim, kako mu bo ime ... Drugače pa imamo tudi mi načrt, da našemu triletniku damo darilo ob rojstvu malega in mu rečemo, da mu je to on prinesel. Sva od večih slišala, da je to zelo učinkovito proti ljubosumju.

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?