Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: nasvet 24.8.2010 16:50:59
|
|
|
|
Teyla
|
Tudi, če si zaposlena samo dva meseca se ti to šteje v porodniško. Za povprečje se vzame zadnjih 12 mesecev tvoje plače. Za mesece, ko nisi delala pa se vzame 55% minimalne plače. Tak da si lahko sama izračunaš, kolko boš dobila.
|
|
|
|
RE: nasvet 24.8.2010 17:58:20
|
|
|
|
Sonček in poletje
|
Če si na dan nastopa porodniškega dopusta v delovnem razmerju ti pripada porodniška - sešteješ zadnjih 12 plač, tam kjer manjkajo, za osnovo vzameš 55% minimalne plače. Drugače ti priprada le starševsko nadomestilo, ki znaša malo več kot 190 eur.
|
|
RE: nasvet 24.8.2010 18:08:27
|
|
|
|
Nina33
|
Hoj! Ti štejejo zadnjih 12 mesecev pred nastopom porodniške al je "dost" da si v zadnjih treh letih delala več kot 12 mesecev in štejejo tiste? Sem nekje nekaj takega prebrala pa ne vem, kako je s tem?
|
|
RE: nasvet 24.8.2010 18:33:22
|
|
|
|
benika
|
Ti štejejo zadnjih 12 mesecev pred nastopom porodniške al je "dost" da si v zadnjih treh letih delala več kot 12 mesecev in štejejo tiste? Sem nekje nekaj takega prebrala pa ne vem, kako je s tem? Vzamejo ti dohodke zadnjih 12 mesecev pred nastopom porodniške. Če si bila kak mesec brezposelna, potem za te mesece vzamejo v izračun 55% minimalne plače.
|
|
|
|
RE: nasvet glede porodniške 27.8.2010 15:18:05
|
|
|
|
ščurk
|
zanima me še, kako je s tem, če delaš preko študenta, a se tud to šteje v porodniški?
|
|
|
|
RE: nasvet glede porodniške 27.8.2010 15:21:33
|
|
|
|
emma83
|
Ne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?