|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj k zdravniku
23.8.2010 20:37:36   
Eva19
Moja hčerka, stara 9 mesecev ima že dva dni visoko temperaturo, včeraj skos okrog 38.5, danes čez dan 39, seveda sem jo zbijala, v parih urah je padla na 38, 37.8 nato na večer spet krepko nad 38-sedaj spi. Če bo jutri spet visoka temperatura bi jo itak peljala, če pa bo nižja sem pa v dilemi. zdravnik je rekel da naj je potem ne peljem, ampak mi smo pred enim tednom ravno preboleli bronhitis, poleg tega pa je imela še nadraženo levo uho in me skrbi da ni še kaj na tem? čeprav ušesek na otip ni občutljiv. Jaz drugače mislim da so razlog zobki, ker noče skor nič jesti, flaške ne pusti dat v usta, pogledat nič ne smem, danes je imela tudi malo driske. Ampak a je možno da se to vleče tako visoka temperatura tudi po nekaj dni?

naj povem da je lia drugače razen tega da je neješča, čist ok, normalno se igra, mogoče kdaj malo pojamra, ampak se jo da zaposlit z igračami in niti slučajno ni cel dan jok.

kakorkoli,saj vem da me nič ne stane če jo peljem in jo tudi bom, ne mislit da sem slaba mama ali kaj takega, samo zanima me, kdaj in kako vi ukrepate in izkušnje pri izraščanju zobkov, je bilo pri vas tudi tako hudo?

dva zobka sicer že imamo in pri nobenem ni bilo vročine niti karkoli drugega, da bi lahko vedela da rastejo. pač sta se kar pojavila.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj k zdravniku
23.8.2010 20:41:06   
*miska.mcc*
ne vem.
moja tamala je bila prejsnji teden stara 1 leto, pa ji v zivljenju se nisem merila temperature.
zdaj bom jaz slaba mama izpadla. ampak, se je ok, ce je vesela, ce se zaigra, ce ne joka, ceje kaj ne boli, je jaz ne bi peljala k zdravniku.

ce se pa zivciras, pa jo pelji, da se pomiris.

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2010 22:09:33   
Jessy
Da, vsekakor bi jo peljala, sploh glede na preboleli bronhitis in ušesa!

Tudi moja starejša hči pri izraščanju zob ni imela težav, tako da ne znam nič pametnega povedati.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.8.2010 9:22:06   
Nattasha
Po 3 dneh mora temperatura past in ne samo, da je znižana. Tri dni se čaka samo zato, ker se prej nič ne vidi, tudi po lab. izvidih ne. Če je temperatura ostala, tudi če nižja, jo pelji. Kar pa se tiče tega, da je mala drugače čisto vredu, je pa tako,da so eni otroci zelo potrpežljivi in se ne pritožujejo dokler jih nekaj ne boli. Glede na to, da je neješče, je lahko vzrok tudi vneto grlo. Kako je z tekočino? Glede na to da kar fajn kuha, bi mogla res veliko pit.

Jaz bi jo po 3 dneh peljala, če temperatura ne bi padla. Še malo orientacijsko. Če so otroci bolj občutljivi na bolečino, res dobijo povišano temperaturo ob izraščanju zobkov, ampak redko nad 38 stopinjami.

13022010146331538 (datum, število, lokacija)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.8.2010 10:16:09   
janapan
kot so že zgoraj zapisale, pravilo 3 dni vročina = zdravnik. mogoče pa bo kakšna 6 bolezen, ta ima običajno 3 dnevno visoko vročino, ki ji sledijo izpuščaji

(odgovor članu Nattasha)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.8.2010 12:24:02   
MATEJKA_
jaz bi jo takoj peljala. pri zobkih običajno vročina ne gre čez 38C in ne traja dlje kot 12h. jaz našo peljem takoj ko ima vročina oz. pač naslednji dan ko je možno, ker je do zdaj še vedno takrat imela vneta ušesa. in če bi čakala 3 dni, bi bilo dosti hujše, začerlo bi jo vse skupaj bolet in bolečine pri vnetih ušesih (če se konkretno razvije zadeva) so ne znosne. če pa ukrepaš pravi čas, pa je vse skupaj hitro pozdravljeno in brez večjih travm. zanesi se na občutek. sploh pa glede na to, da je ravno prebolela bronhitis... jaz bi šla k dr.

(odgovor članu Eva19)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.8.2010 12:27:55   
Eva19
hvala za odgovore...vročina je padla na 37.2 gremo se popoldne pokazat v ambulanto za vsak slučaj. izpuščajev zaenkrat še ni, da bi bla 6ta bolezen, sem tud jaz na to pomislila. v ustka pa mi ne pusti pogledat, ko mi uspe bom lahko pogledala če je kakšen nov zobek. 

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.