Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
SIBIL-italijanski romani 25.7.2005 22:06:48
|
|
|
|
Sibil_
|
Ehm-SIIIIIIII!:ups: Ci dobbiamo assolutamente vedere per un caffe-e qualche scambio.......ok?;) Ciao, Sibil
|
|
|
|
SIBIL-italijanski romani 25.7.2005 22:08:34
|
|
|
|
anajmad
|
EE štronce:)-:)-:)-:)-:)-.Še dobro,da ne znam pisati italjansko:)-:)-:)-:)-.Bom rabla en šnel kurz. en lp:morje:D.
|
|
|
|
SIBIL-italijanski romani 25.7.2005 22:12:34
|
|
|
|
Sibil_
|
Saj razumeš menda ja, anajmad?Saj se lahko pridružiš, smo na Obali najbolj zakrnele kar se zmenkov tiče...aja, pa tvoja nimfa bi lahko moja dva nimfaka spoznala, če hočeš male vriskače doma...hehe.:)- LP, Sibil
|
|
|
|
SIBIL-italijanski romani 25.7.2005 22:15:48
|
|
|
|
anajmad
|
Lahko bi.Smo res neki bolj počasne te primorke(no jst sem priseljena:)-).Zdej pa mislim,da bo počas konc s temi počitnicami in bi se lohk na kakšni:kava:dobile.Kaj misliš???? en lp:morje:D.
|
|
|
|
SIBIL-italijanski romani 25.7.2005 22:20:17
|
|
|
|
Sibil_
|
Ma klinc-moje počitnice so že davno mimo...a ti nič ne greš na dopust?:morje: Drugače pa šetam vsak dan mimo tvojega delovnega mesta-če delaš na zav. v Kopru.:zmeden2: Komot se dobimo, samo treba je določit kraj, dan in uro.Jaz sem večinoma vedno za....kafe.:kava: LP, Sibil
|
|
|
|
SIBIL-italijanski romani 25.7.2005 22:32:37
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem danes začela uradno z dopustom -14 dni.Ne gremo nikamor,ker upam da bomo šli septembra skupaj.Delam pa jst v Izoli:zmeden2: in grem redko res redko v KP.Ma nič,se pišemo pa je. en lp:morje:D.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?