|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu?
25.7.2005 16:18:01   
Pikapolonica
Me samo zanima, kdo je odpadel ta teden in zakaj? Sem si namreč hotela včeraj ponoči posneti ponovitev, pa seveda spored Prve TV niti slučajno se drži tako kot je napisano. In sem si posnela neke reklame... :(

Kdo je zmagovalec pa tako že vemo (beri intervju v reviji Stop)

Lp, :pika:
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.7.2005 16:21:51   
lan
Oj!
Jaz sem vceraj gledala to oddajo.Izpadla sta pa Amy in mislim,da Nick (tisti tip z rdeckastimi lasmi).
No,jaz pa ne vem kdo je zmagovalec?Kdo?
Ali je ta oddaja samo enkrat na teden ali je vsak vecer?

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2005 16:23:23   
niki5
jaz pa vem kdo je zmagovalec, ker sem prebrala v Stopu :grrr:

Hotela sem biti presenečena, zdej pa ne bo nič od tega :( Je pa vsaj zmagal tisti za katerega sem navijala :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2005 16:24:59   
lan
In kdo je to?

Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2005 16:25:46   
lefairyon
kateri je zmagal...a je to vsak dan al samo enkrat tedensko pa ob kateri uri...sej sem gledala parkrat ampak to sem slučajno potrefila...
prosim če katera napiše termin kdaj vrtijo...vsaj približno uro...

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2005 16:27:15   
Pikapolonica
Oddaja je na sporedu enkrat na teden in vsak teden izpade samo en tekmovalec. Torej Amy ali Nick. No, saj sta mi bila tako oba zoprna...

Zmagovalec je pa:

če kdo noče vedet, naj se obrne stran...

.....

.....

Bill (al pa mogoče Billy)! :bravo::bravo::bravo:

:pika:

Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2005 16:28:20   
Annny
Sem gledala samo morda 2x, ampak oddaja je pa res super:bravo::bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2005 16:30:40   
Pikapolonica
Še enkrat jaz:

Oddaja je na sporedu vsako sredo ob 21h (ponovitev isti dan ob 01.20 in ob nedeljah)

Se pa že bliža koncu, saj so v igri zdaj očitno le še trije kandidati.

No, men je zadeva ful všeč in menda je Prva Tv že odkupila tudi naslednji dve sezoni. :bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 8
25.7.2005 16:31:09   
lan
Super,mi je bil res simpaticen.Tudi tisti Kwami ni slab,ampak nekateri so bili pa res "tezki",npr.Omarosa ali kaj je ze.
Zanimiva oddaja.Mene je tudi kar potegnila vase.

Neposredna povezava do sporočila: 9
25.7.2005 16:32:20   
lan
Pikapolonica,v igri sta samo se dva kandidata in to sta Bill in Kwami.

Neposredna povezava do sporočila: 10
25.7.2005 16:36:30   
nita
Mi n ijasen, kak je Melania ostala not :)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 11
25.7.2005 16:40:07   
DeVilla
Na Prvi TV vrtijo prvo sezono te serije. Zmagovalec je Bill Rancic (njegov ded je menda iz Splita). Priporočam branje njegovega intervjuja v reviji Stop! Mislim, da si je fant zaslužil zmago in vse kar k temu pritiče, ker je ful sposoben.

V nedeljskem delu serije so po intervjujih z direktorji Trumpovih podjetij, izločili Amy in (njenega) Nicka. Nick je zelo sposoben prodajalec, ni pa material za vodjo. Amy pa je na intervjujih dajala tako puhle odgovore, da si je zbila vso prednost od prejšnjih zmag.. Pa meni itak ni bila preveč všeč... Sem bolj navijala za Katrino.
Skratka, ostala sta Bill in Kwame. Trump jima je dal šefovski vlogi - Bill mora organizirati golf turnir, Kwame pa koncert Jessice Simpson v igralnici Taj Mahal. Vsak je dobil tri pomočnike iz vrst odpadlih soigralcev. Končni rezultat še ni znan... Nadaljevanje sledi... :)-

Za vse neučakane pa je tukaj povezava do uradne strani serije.. Uživajte!

http://www.nbc.com/nbc/The_Apprentice/

Lp, DeVilla

Neposredna povezava do sporočila: 12
25.7.2005 16:40:09   
niki5
Meni je bil pa Nick tako antipatičen :zmeden2:

Neposredna povezava do sporočila: 13
25.7.2005 16:41:00   
Pikapolonica
;):)-:zmeden2: , aja, pol sta pa res oba odletela hkrati. Horuk v boljše čase...

Melania je pa na frizuro padla

Neposredna povezava do sporočila: 14
25.7.2005 16:42:57   
niki5
Ja Kwame pa je izbral Omaroso za del ekipe, katera je spet zeznila (če se lepše izrazim) ;)

Ja očitno res Trumpova frizura ''zažiga'' :)-

Neposredna povezava do sporočila: 15
25.7.2005 19:59:24   
frutka_
Mislima da je rezultat že znan. Zmagal je Kwame, čeprav je moj favorit bil Troy. Baje je Kwame zmagal zato, ker ima višjo izobrazbo kot Troy, ki pa se presneto dobro znajde in je pravi biznismen brez šole. Trump je rekel, da mu bo gotovo uspaelo (Troy-u).

Melanija pa je prava lepotica!:love:

Neposredna povezava do sporočila: 16
25.7.2005 20:33:35   
rubin
Tudi moj favorit je bil Troy, Omarosa pa je prava koza in po moje je ona v večji meri kriva za Kwamijev izpad v finalni oddaji, saj je vse zaribala.

P,S. Frutka, zmagal je Bill, ne Kwame

Sicer pa naslednjih dveh sezon ne bo tako zanimivo gledati, ker se že ve, kdo sta zmagovalca.

Neposredna povezava do sporočila: 17
25.7.2005 21:13:07   
frutka_
Kaj ni Wwame tisti črnec, ki je zmagal?! Bill je ostal v sobi ali kako. Jaz pa sem mislila, da je zmagal Kwame, ker sta bilas Troyem zadna v sejni sobi. Nil mi ni jasno?!

Kakšna pa je nagrada!?:bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 18
25.7.2005 21:52:57   
Pikapolonica
Frutka, to se je zgodilo še v prejšnji oddaji, ko so v apartmaju čakali Amy, Nick in Bill, v sejni sobi sta bila pa Kwame in Troy. In tam je res odpadel Troy, oz. zmagal Kwame.

Nagrada je pa menda delovno mesto direktorja ene od Donaldovih firm. Se mi zdi, no.

Neposredna povezava do sporočila: 19
26.7.2005 7:59:45   
DeVilla
Točno tko! Zmagovalec prve sezone Bill je dobil mesto direktorja v eni Trumpovi poslovni stavbi (mislim da v Chicagu - ojej, le kako se prav napiše :zmeden:) in ker je bil v enem letu tako uspešen, še vedno dela za njega - Trump mu podaljšuje pogodbo. Prva serija je bila namreč snemana kakšno leto dni nazaj...

Kwame je pa verjetno res popušil samo zaradi totalno nesposobne Omarose!! Ona mu je že od zaćčetka zadnje naloge zmešala logistiko, ker ni uredila prevoza pevke Jessice in benda iz letališča do hotela. Pa še čist nič narobe se ji ni zdel!! :grrr:

Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?