Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 16:21:51
|
|
|
|
lan
|
Oj! Jaz sem vceraj gledala to oddajo.Izpadla sta pa Amy in mislim,da Nick (tisti tip z rdeckastimi lasmi). No,jaz pa ne vem kdo je zmagovalec?Kdo? Ali je ta oddaja samo enkrat na teden ali je vsak vecer?
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 16:23:23
|
|
|
|
niki5
|
jaz pa vem kdo je zmagovalec, ker sem prebrala v Stopu :grrr: Hotela sem biti presenečena, zdej pa ne bo nič od tega :( Je pa vsaj zmagal tisti za katerega sem navijala :bravo:
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 16:24:59
|
|
|
|
lan
|
In kdo je to?
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 16:25:46
|
|
|
|
lefairyon
|
kateri je zmagal...a je to vsak dan al samo enkrat tedensko pa ob kateri uri...sej sem gledala parkrat ampak to sem slučajno potrefila... prosim če katera napiše termin kdaj vrtijo...vsaj približno uro...
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 16:27:15
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Oddaja je na sporedu enkrat na teden in vsak teden izpade samo en tekmovalec. Torej Amy ali Nick. No, saj sta mi bila tako oba zoprna... Zmagovalec je pa: če kdo noče vedet, naj se obrne stran... ..... ..... Bill (al pa mogoče Billy)! :bravo::bravo::bravo: :pika:
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 16:28:20
|
|
|
|
Annny
|
Sem gledala samo morda 2x, ampak oddaja je pa res super:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 16:30:40
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Še enkrat jaz: Oddaja je na sporedu vsako sredo ob 21h (ponovitev isti dan ob 01.20 in ob nedeljah) Se pa že bliža koncu, saj so v igri zdaj očitno le še trije kandidati. No, men je zadeva ful všeč in menda je Prva Tv že odkupila tudi naslednji dve sezoni. :bravo: :pika:
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 16:31:09
|
|
|
|
lan
|
Super,mi je bil res simpaticen.Tudi tisti Kwami ni slab,ampak nekateri so bili pa res "tezki",npr.Omarosa ali kaj je ze. Zanimiva oddaja.Mene je tudi kar potegnila vase.
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 16:32:20
|
|
|
|
lan
|
Pikapolonica,v igri sta samo se dva kandidata in to sta Bill in Kwami.
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 16:36:30
|
|
|
|
nita
|
Mi n ijasen, kak je Melania ostala not :)-:)-:)-
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 16:40:07
|
|
|
|
DeVilla
|
Na Prvi TV vrtijo prvo sezono te serije. Zmagovalec je Bill Rancic (njegov ded je menda iz Splita). Priporočam branje njegovega intervjuja v reviji Stop! Mislim, da si je fant zaslužil zmago in vse kar k temu pritiče, ker je ful sposoben. V nedeljskem delu serije so po intervjujih z direktorji Trumpovih podjetij, izločili Amy in (njenega) Nicka. Nick je zelo sposoben prodajalec, ni pa material za vodjo. Amy pa je na intervjujih dajala tako puhle odgovore, da si je zbila vso prednost od prejšnjih zmag.. Pa meni itak ni bila preveč všeč... Sem bolj navijala za Katrino. Skratka, ostala sta Bill in Kwame. Trump jima je dal šefovski vlogi - Bill mora organizirati golf turnir, Kwame pa koncert Jessice Simpson v igralnici Taj Mahal. Vsak je dobil tri pomočnike iz vrst odpadlih soigralcev. Končni rezultat še ni znan... Nadaljevanje sledi... :)- Za vse neučakane pa je tukaj povezava do uradne strani serije.. Uživajte! http://www.nbc.com/nbc/The_Apprentice/ Lp, DeVilla
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 16:40:09
|
|
|
|
niki5
|
Meni je bil pa Nick tako antipatičen :zmeden2:
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 16:41:00
|
|
|
|
Pikapolonica
|
;):)-:zmeden2: , aja, pol sta pa res oba odletela hkrati. Horuk v boljše čase... Melania je pa na frizuro padla :pika:
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 16:42:57
|
|
|
|
niki5
|
Ja Kwame pa je izbral Omaroso za del ekipe, katera je spet zeznila (če se lepše izrazim) ;) Ja očitno res Trumpova frizura ''zažiga'' :)-
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 19:59:24
|
|
|
|
frutka_
|
Mislima da je rezultat že znan. Zmagal je Kwame, čeprav je moj favorit bil Troy. Baje je Kwame zmagal zato, ker ima višjo izobrazbo kot Troy, ki pa se presneto dobro znajde in je pravi biznismen brez šole. Trump je rekel, da mu bo gotovo uspaelo (Troy-u). Melanija pa je prava lepotica!:love:
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 20:33:35
|
|
|
|
rubin
|
Tudi moj favorit je bil Troy, Omarosa pa je prava koza in po moje je ona v večji meri kriva za Kwamijev izpad v finalni oddaji, saj je vse zaribala. P,S. Frutka, zmagal je Bill, ne Kwame Sicer pa naslednjih dveh sezon ne bo tako zanimivo gledati, ker se že ve, kdo sta zmagovalca.
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 21:13:07
|
|
|
|
frutka_
|
Kaj ni Wwame tisti črnec, ki je zmagal?! Bill je ostal v sobi ali kako. Jaz pa sem mislila, da je zmagal Kwame, ker sta bilas Troyem zadna v sejni sobi. Nil mi ni jasno?! Kakšna pa je nagrada!?:bravo:
|
|
|
|
A kdo gleda oddajo Vajenec pri Donaldu Trumpu? 25.7.2005 21:52:57
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Frutka, to se je zgodilo še v prejšnji oddaji, ko so v apartmaju čakali Amy, Nick in Bill, v sejni sobi sta bila pa Kwame in Troy. In tam je res odpadel Troy, oz. zmagal Kwame. Nagrada je pa menda delovno mesto direktorja ene od Donaldovih firm. Se mi zdi, no. :pika:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?