|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Svečana oblačilca za nosečke!
25.7.2005 14:45:03   
SANJA2
Zanima me kje lahko kupim kakšne nosečniške ........ bolj svečane obleke za posebno priložnost. Konec avgusta bom v 35 tednu nosečnosti in sem piovbljena kar na 2 poroki. Želela bi biti lepa, če sem že okroglas. Kaj svetujete?

papa in hvala za vaše nasvete!

Neposredna povezava do sporočila: 1
25.7.2005 14:54:21   
štručka
Itak si lepa KER si okrogla..:bravo::bravo::bravo:
Kje bi pa dobila oblačila pa ne vem:zmeden:

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2005 14:55:51   
rija
mislim, da je zate rešitev pri šivilji.

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2005 15:11:43   
pika_b
Jaz sem imela prav takšen problem, le da sem bila v 20t nosečnosti. Krasna oblačila za nosečke dobiš v butikih za nosečnice La Vie (malce drag) in tudi v H&M.

Sicer pa :nosecka: so že itak same po sebi lepe, tako, da nekaj ful komplicirat pa res ne rabiš.

Če v trgovinaš ne boš nič našla je pa potem res še edina rešitev šivilja.

lp, pika_b

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2005 15:35:31   
lili79
Jaz sem junija imela enako težavo. Bila sem v 37 tednu nosečnosti in sem bila povabljena na poroko na kateri pa nisem bila navaden svat pač pa sva z možem bila priči. Svečana oblačila za nosečke vsaj po mojih izkušnjah (obredla sem vse trgovine v Ljubljani) boš težko najdla. Jaz sem imela srečo in sem si najdla v Banja Luki, smo bili slučajno tam.
Upam, da boš imela več sreče kot jaz :).
LP

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2005 16:44:59   
Petra P.
Jaz sem lani našla nekaj uporabnih v H&M. Ampak v MB.

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.7.2005 19:42:03   
Kety
Sem bila ravno v soboto na porki in nisem komplicirala glede oblek. Kupila sem si navadno tuniko v BTC-ju v hali A (Labus) in dala zanjo 2.000 sit. Sem pa v 36tednu. Poglej v album, ce se ti zdi uredu! Jaz sem se v njej prav super pocutila!:bravo:

LP Kety

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.7.2005 19:43:29   
Kety
No, mogoce se bolj slabo vidi, spredaj ima z blescicami zvezen vzorcek. Res lepa!

Lp Kety

(odgovor članu SANJA2)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?