Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor ronja, sej vic je v tem, da zanj skuhat (ali speči) sploh ni problem - če kaj ne zna pogleda na kulinariko, v knjigo sestre Vendeline,....in zelo redko slabo skuha, večinoma odlično, zelo odlično. Problem je samo v tem, da on niti pireja ne bo naredil vsakič enako, ampak mora sprobat enkrat s kislo smetano, enkrat brez, enkrat s sladko, enkrat s strtim česnom,....In potem TRAAAAJA, da najde recepte, mnenja, predloge,...Da ne povem, da se je enkrat lotil delat eno mesno-zelenjavno lazanjo za KOSILO (!) (ki je običajno okoli 13-15 ure nekje), gotova je bila ob 17.30, torej za VEČERJO... Nazadnje je pekel eno hruškovo/skutino pecivo (je bilo tko dobro, da sem skoraj pekač šla lizat) ampak to je pekel celo popoldne - kuhinja je bila pa itak kot po bombi... mhm, in gospod Kuhar potrebuje mir pri kuhi. Nobenih otrok v kuhinji in tako... in ja...medtem ko kuham jaz, se ena dere: "mami, pridi mi narisat, ne znam...", druga mi visi dol z hlač, ker hoče v naročju gledat kaj delam, vmes perem še perilo, še s sesalcem kaj potegnem,...on pa tačas prčka po compu (snema, programira,...) in vmes parkrat vpraša: "a bo kmau južna, jes sm vačn!?" ...model, ni kej. nakladaš, TT, pa saj sama veš. Ni panike, kisle kumarice rulajo.
|