|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je to popadek
11.8.2010 17:41:40   
Anonimen
Pozdravljene.

Sem prvič noseča. Sem v 37. tednu, kmalu bom v 38. Danes sem dvakrat prvič začutila bolečino v trebuhu desno ob popku oz. še malo nižje. Ta bolečina je trajala vsaj 20 minut. Potem je popustila. To se je zgodilo dopoldne. Popoldne pa zopet isto na isti strani za okoli 20 minut.

Če bi opisala bolečino je bilo tako, kot če greš laufat in te začne boleti spodaj ob neprimernem dihanju oz. ko si še brez kondicije. Upam, da me razumete.

Kaj je to?! do danes je bilo vse mirno in brez problemov. Sedaj pa res ne vem kaj je to. Ne boli v križu niti spodaj, samo trebuh. Je pa pred tem tudi otrdeval trebuh nekaj časa, na kratko.

Samo kokr berem so tudi lažni popadki taki boljl kratki, mene je pa bolelo skupaj celih 20 minut, kar koli sem naredila ni bilo bolje.

Upam, da mi lahko malo pomagate.

hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali je to popadek
11.8.2010 18:28:09   
uršula83
To se je men dons ponoč nardil, isto na desni strani, trajal ene 15 minut oz. potem sem vstala, se mal sprehodila, pa je popustilo. Sem v 38. tednu. AMpak to popadki zagotovo niso, kaj pa je pa tut js nimam pojma.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2010 18:31:48   
tix
Jaz bom pa rekla, da so popadki ena čudna zadeva user posted image mene so boleli v stegnih tako, da jih nisem takoj prepoznala. Sicer pa dokler niso v rednih intervalih ni nobene panike, čim dalj časa počakat doma pa srečno user posted image

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2010 19:03:56   
mamamajča
mene so tudi stegna močno bolela in križ.
Ampak je blečina konstantno ponavljajoča, tak da itak veš....

Tole vajino po 20min, pa jaz tudi nimam pojma, kaj bi bilo. Lahko, da smo pritiska, zdaj ko je velik, na kak organ tak močnouser posted image
Ali pa dostikrat zna bolet tudi, če ste zaprte. Med nosečnostjo je to čisto normalno in zaprtost povzroča kar lepe težave. Če recimo nisi bila dolgo na potrebi... zna po črevesju bolet...

< Sporočilo je popravil mamamajča -- 11.8.2010 19:05:00 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2010 21:17:14   
uršula83
Hm tole pa še pomisllila nism de bi lhk blo od zaprtja...sej je res ena taka čudna bolečina, čist drugačna kot med popadki. Zelo verjetno bi lhk blo to to.

čakamo že drugi zakladek

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.8.2010 8:34:26   
mamamajča
Mene zaprtje kar muči in me potem temu primerno boli. Ampak lahko bi blo karkoli.... PAZI SE! Držim pesti!

(odgovor članu uršula83)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.8.2010 9:39:14   
tix

Mene zaprtje kar muči in me potem temu primerno boli.

Ja to bo tudi res user posted image jaz sem šla enkrat v P na pregled ker sem mislila, da mi ful dol pritiska pa je G po pregledu dejal, da je tam dol toliko enih stvari, ki bi dol pritiskale - tudi polno črevo

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?