Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Trajanje od razgovora za službo do (pozit... 10.8.2010 9:51:36
|
|
|
|
Anonimen
|
3 tedne, ko so rešili z prejšnjo delavko glede dopusta in vseh papirjev.
|
|
|
|
RE: Trajanje od razgovora za službo do (pozit... 10.8.2010 9:51:45
|
|
|
|
shewolf
|
Tja do 1 tedna, kar je več pomoje lahko pozabiš. Srečno.
|
|
|
|
RE: Trajanje od razgovora za službo do (pozit... 10.8.2010 9:54:00
|
|
|
|
ZARA
|
Jst sem največ pomoje kakšne 14 dni.
|
|
RE: Trajanje od razgovora za službo do (pozit... 10.8.2010 11:20:26
|
|
|
|
Kratka
|
Glede na dosedanje izkušnje (pa jih ni malo): če so zainteresirani, te pokličejo v čim krajšem času oz. v res zelo zelo redkih primerih te pokličejo pozno (več kot 1 teden od razgovora). Sicer bi se pa naj na razgovoru dogovorili do kdaj ti sporočijo odločitev.
|
|
|
|
RE: Trajanje od razgovora za službo do (pozit... 10.8.2010 12:00:42
|
|
|
|
Šarki
|
več kot teden do 14 dni. pa se je baje zelo mudilo veliko sreče
|
|
RE: Trajanje od razgovora za službo do (pozit... 10.8.2010 12:17:07
|
|
|
|
Sonček in poletje
|
Po moje je pa čisto odvisno. Mi smo našim kandidatom takoj na začetku povedali, da bomo imeli 14 dni razgovore in nekaj dni za premislek, potem jih bomo pa obvestili. Tko, da tisti, ki je bil na vrsti bolj na začetku je tako čakal skoraj 3 tedne na odgovor. So te pa dolžni v roku 8 dni po sprejemu kandidata obvestiti, da nisi sprejeta.
|
|
|
|
RE: Trajanje od razgovora za službo do (pozit... 10.8.2010 12:31:14
|
|
|
|
Adelina
|
Mah, tle je prvo omenjal nekaj naslednji teden (kao ta-prejšnji je bil razgovor), pa je popravil na 14 dni. Bom vidla, če bo kaj iz tega.
|
|
|
|
RE: Trajanje od razgovora za službo do (pozit... 10.8.2010 12:49:28
|
|
|
|
Nika v službi
|
Če je rok, za katerega ste se zmenili, že potekel, pač preprosto pokličeš in malo povprašaš. Zdaj je tudi še čas dopustov, tako da se lahko kakšna odločitev tudi zavleče... Srečno.
|
|
RE: Trajanje od razgovora za službo do (pozit... 10.8.2010 20:42:26
|
|
|
|
Adelina
|
Nika v službi, pa če recimo pokličem konec tedna, a lahko vprašam tudi zakaj nisem sprejeta ali se to "ne spodobi"?
|
|
|
|
RE: Trajanje od razgovora za službo do (pozit... 10.8.2010 20:50:15
|
|
|
|
čupa
|
lahko vprašaš! koliko pa jaz vem, ti celo morejo v odgovoru objasnit, če nisi dobila službe, zakaj nisi, in koga so zaposlili na razpisano delovno mesto - ne trdim, ampak če se prav spomnim je nekak tak. drugače pa je pri meni trajalo 14 dni! vso srečo
< Sporočilo je popravil čupa -- 10.8.2010 20:51:19 >
|
|
|
|
RE: Trajanje od razgovora za službo do (pozit... 10.8.2010 21:52:05
|
|
|
|
Sonček in poletje
|
Ni treba objasnit zakaj nekoga niso sprejeli, pač pa je treba povedat, kakšno osebo so sprejeli. Nekaj v smislu, da se pač zahvaljujejo za prijavo, vendar je delovno mesto dobil kandidat, ki izpoljuje največ pogojev, ima več izkušenj ipd. Je pa po zakonu obvezno obvestiti vse neizbrane kandidate. Lahko tudi pokličeš in povprašaš, če so že koga zaposlili na razpisano delavno mesto. Ne vem zakaj se to ne bi spodobilo, v primeru, da se še niso odločili jih mogoče spodbudiš, da še enkrat preučijo tvojo prijavo. Če so pa se in niso izbrali tebe ti lahko njihov odgovor mogoče koristi pri kaki drugi prijavi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?